Hvordan velge en hjemmeheis

Hvordan velge en hjemmeheis 

1.

De fleste hjemheiser er små, og gir bare nok plass til en rullestol eller en rullestol og en fotgjenger. En hjemmeheis kan operere på et hydraulisk system eller ved vakuumtrykk. En liten uttrekkbar lommedør glir inn i veggen på hver etasje i heisene. De fleste heiser har utvendige ringeknapper i hver etasje og styrer inne i heisen, inkludert en alarm. Noen hjemheiser har en sikkerhetsmekanisme som gjør at heisen kan reise til det laveste nivået av hjemmet hvis det oppstår tap av strøm.

2.

Å kunne flytte fra en etasje til en annen øker uavhengigheten og kan forbedre livskvaliteten for de som har det vanskelig eller umulig å klatre trappene. For eldre huseiere kan installasjonen av en hjemmebane gi dem mulighet til å bo i deres hjem lenger. Ta kontakt med en regnskapsfører om muligheten for å motta en skattemelding for å installere en hjemmeheis.

3.

Det er mulig å ombygge interiøret i hjemmet ditt for å imøtekomme plassen kreves for å installere en hjemmeheis, men det er vanligvis billigere å konstruere en vertikal heisaksel på utsiden av huset ditt for å huse enheten. I tillegg til den faktiske installasjonen og konstruksjonen av skaftet må en elektriker kjøre elektrisk service til betjeningspanelet. I noen tilfeller må du utgrave og konstruere en ekstra innfelt pit under det laveste nivået heisen.

4.

Hjemheiser varierer i pris, med bare-bein modeller starter rundt $15.000 og modeller med high-end funksjoner kjører så mye som $50,000. Huseieren bør kreve sitater fra mer enn en hjemmebutikk og sammenligne funksjoner og kostnader. Byggingen av heisakselen er ytterligere, og du kan kanskje finne lokale entreprenører for å takle den delen av prosjektet.

5. Siden hjemmene er dyre, spør forhandleren å gi lokale referanser fra nyere kunder. Spør en av disse villaeiere om du kan ta en testtur i heisen og undersøke kvaliteten på heisen, så vel som konstruksjonen. Insister på en garanti og les innkjøpsavtalen din, eller ta den til advokat for å få råd før du signerer for å beskytte din investering.

Tips og advarsler

 • Få mer enn ett entreprenørbud og undersøk budene nøye. Den laveste er ikke alltid den beste.
 • En hjemmeheis kan øke boligens verdi, og det vil hjelpe eldre eller funksjonshemmede til å bevege seg enkelt mellom gulv. Kjøpe boligheis er en betydelig investering i hjemmet ditt og det vil kreve profesjonell installasjon. Hvis du vurderer å legge til en heis til huset ditt, undersøke fordelene som tilbys av en hjemmeheis og sammenligne de ulike modellene.

  Andre artikkelen

  Gjør det selv: Keramisk fliser og stein
  Slik leser du en arkitekturleder
  Slik bytter du trinnene på et dykkerkort
  Silestone Problemer
  Hvordan reparerer jeg sprukne blokkvegger i kjelleren?
  Slik legger du til tregulv til en eksisterende tregulv
  Hvordan å forlenge en stein og mørtelmuren
  Coffered Ceiling Finishing Ideas
  Fiberglass Drywall Tape Fakta
  Slik installerer du Vinyl Siding Over Foam Sheathing
  Hvordan lage Vinyl fliser med keramisk fliser i døråpninger
  Screened-In Porch Design Ideas
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Slik viser du hvor mye sykkel du trenger
  Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
  DIY Slik bruker glassfiberbånd på gipsvegger
  Grants for Home Improvement i Storbritannia
  Slik fjerner du Vinyl Wallpaper u0026 Backing
  Hvordan lage Cement Foundation
  Pine Gulv Typer