Hvordan å formatere et HVAC-system for Energy Star Home

Hvordan å formatere et HVAC-system for Energy Star Home 

Trinn

1.

Hent en håndbok for håndbøker for beregning av boligbelastning. Denne håndboken J-håndboken lar deg omdanne de spesifikke egenskapene til et hus, for eksempel geometri og materialer, til kvantifiserbare beregninger. For eksempel består en vegg vanligvis av et sammensatt materiale. Manual J-håndboken kan gi den aksepterte isoleringsverdien til hvert materiale, kjent som en R-verdi, og veilede deg gjennom beregningen for å kombinere disse til en samlet R-verdi. Noen ganger kan håndboken bruke U-verdi i stedet, noe som representerer hvordan fremmende materialet er å varme flyt, og er rett og slett den matematiske inverse av R-verdien. Andre beregninger Manual J-håndboken vil bidra til å inkludere estimering av luftinfiltrering, kanallekkasje og oppvarmingseffekten av solen.

2.

Tabuler vinduets egenskaper. Vinduene er en viktig faktor i det totale energiforbruket; deres posisjonering og kvalitet påvirker mengden solstråling og varme som kommer inn i et hjem. På alle sider av huset må du registrere antall og størrelse på vinduer, størrelse på overheng, glasstype, antall rutene og rammetypen.

3.

Evaluer veggene og dører. Veggene og dørene påvirker varme- og kjølekrav på grunn av deres isolerende verdier. Ta opp egenskapene til hver vegg, og se om den er over bakken, under bakken eller bare en skillevegg. Du må ta hensyn til innematerialene, avstanden og materialet til rammen, typen isolasjon i vegghulen, og den ytre finishen for å beregne den totale R-verdien. Du må også kjenne dørmaterialene, inkludert eventuelle isolerende kjernedører kan inneholde.

4.

Evaluer gulvene og takene. Betydningen av gulvkonstruksjonen varierer avhengig av om det er et gulv rett over et gjennomsøkingsrom eller kjeller eller bare mellom rommene. Legg merke til gulvmaterialet og deres plasseringer, samt plater og tykkelse. De samme egenskapene er viktige for tak, spesielt toppetaket ved siden av loftet. Takmateriale og farge har også innflytelse på bygningens varmeabsorpsjon.

5.

Utfør manuell J-beregning. Skriv inn alle nødvendige egenskaper i et manuell J-regneark, med henvisning til håndboken når det er nødvendig for å beregne R-verdier og U-verdier. En manuell J-regneark gir deg mulighet til å oppsummere alle egenskapene til et hus som påvirker energiforbruket. Hver faktor vil korrelere til både et estimert varmetap (i varmesesongen) og varmegjenvinning (i kjølesesongen). Summen av alle varmevinster og tap vil gi deg den nødvendige BTU-utgangen for både oppvarming og kjøling. Energy Star krever ikke en bestemt HVAC-størrelse eller BTU-utgang, men HERS-verdien bruker BTU-utgangen til å beregne bygningens samlede poengsum. Generelt har en lavere BTU-utgang en bedre sjanse til å møte Energy Star-sertifisering.

Tips og advarsler

 • Ikke oversize en enhet 'for å være trygg .' Overskridelse av et HVAC-system vil føre til at systemet sykler på og av oftere og fører til ujevne temperaturgradienter. Fordi de fleste VVS-systemer er ganske enkelt enten i en på eller av-tilstand, vil et overdimensjonert system enten sende for mye varme eller ingen i det hele tatt. Dette fører til at områdene nær tilførselsluftene blir varme før termostaten registrerer økningen, noe som forårsaker en yo-yo-effekt mellom utilstrekkelig og høy varme. Denne konstante fluktuasjonen er kontraproduktiv for energieffektivitet.
 • Et Energy Star-hjem er sertifisert av en energidager for å bruke 15-20 prosent mindre energi enn et typisk hjem av samme størrelse, ifølge Home Energy Rating System (HERS). Noen egenskaper som Energy Star-hjemmet kan ha, inkluderer god isolasjon, energieffektive apparater, kvalitetsvinduer og et effektivt HVAC-system. Det er imidlertid ikke bare kvaliteten på teknologien som bestemmer HVAC-systemets effektivitet, men hvor godt dens størrelse samsvarer med egenskapene til et hus. Noen ganger vil entreprenører enkelt estimere riktig HVAC-størrelse, men for optimal energieffektivitet bør de ideelt utføre en manuell J-beregning.

  Andre artikkelen

  Clean Room Isolasjon
  Hvordan bygge et selvbetjent hus
  Slik installerer du en ny skorsteinsrør
  Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
  Propan Tank Location Rules
  Slik installerer du vinylgulv over linoleum
  Hvordan kante en benkeplate med tre
  Trykkbehandlingen av tre
  Slik justerer du pelletskaminen din, så det er ingen popcorning
  Hvordan henge elektriske bokser på Wall Studs
  Hvordan klippe skifer gulv
  Hvordan jobber Shot Blasting?
  Garasje Oppvarming og kjølesystemer
  Hvordan å forsegle en backsplash
  Slik reparerer du en krumlende oppkjørselen
  Slik fjerner du gamle dekkskruer
  Pedestal Sink Vs. forfengelighet
  Hvordan Trim en Backsplash
  Slik Tile Wooden Trapper
  Glassfiberstøping Instruksjoner