Kan jeg installere porselen gulvfliser direkte over vinyl gulv?

Kan jeg installere porselen gulvfliser direkte over vinyl gulv? 

Klargjøring av gulvene

Bruk sandpapir med liten grus for å tette hele gulvet for å bli flislagt. Vinyl er glatt og mørtel og fugemasse både trenger teksturert overflater å gripe på.

Legge fliser

Bruk en trowel, bruk et tynt lag med modifisert tennssett over en del av vinylen. Standard tinsett brukes til å påføre keramiske fliser på en betonggulv, og modifisert tinnsett brukes til ikke-tradisjonelle overflater. Du bør bare blande så mye thinset på en gang som du kan bruke på en halv time, fordi den vil tørke og bli ubrukelig.

Plasser dine fliser på toppen av tinsettet i ønsket mønster. Hvis du bruker tradisjonelle firkantede eller rektangulære fliser, bruk avstandsstykker for å sikre jevn plassering. Trowel et annet tynt lag av thinset på neste del av gulvet og legg fliser. Fortsett å legge fliser til gulvet er dekket. Pass på at du jobber fra innsiden av rommet mot døren, slik at du ikke fliser deg inn i rommet. La gulvet tørke 48 timer før du går på det eller feste.

Feste gulvene

Fuk gulvene som du tradisjonelt flislagt gulv i den farge du ønsker. Hvis du brukte en grå mørtel, er en mørk fargemaling best. Hvis mørtelet ditt var hvit, kan du bruke en hvit eller lett fugemassefarge. Akkurat som når du legger mørtel og fliser, må du sørge for å fugle inn fra rommet mot døren. La fugemassen tørke i 24 timer før du går på de nye keramiske flisene dine. Vinylgulv kan passere, men mange mennesker unngår å oppdatere gulvene sine fordi å trekke opp vinyl for å legge ned keramisk fliser er en frustrerende prosess. Heldigvis, så lenge vinylen er flat og festet sikkert til et fast undergulv, kan du gjøre noen enkle forberedelser som gjør at du kan legge de nye keramiske fliser over toppen av de gamle vinylgulvene og gi nytt liv til ditt kjøkken, bad eller vaskerom.

Andre artikkelen

Verktøy for å lage granitt benkeplater
Typer av husbekledning
Slik installerer du en sagblad
Hvordan finne en remodeler
Hvordan feste et skilt til betong ved hjelp av ermeankre
Hvordan bygge en billig hund hus
Verktøy for å lage en dør
Viktoriansk utvendig hus farger
Moderne metoder for rørmontering
Hvordan remodel Kjøkkenskap
Hvordan bygge en Pueblo indisk Mud House
Travertin Vs. Tumbled Marble
Slik installerer du nye teller på et kjøkkenunderlag
Slik bruker du speil i en liten leilighet
Slik fjerner du glassfiber fra en trekano
Hvordan hvitvasking trepaneler
Hvordan å oppussing en antikke kranen
Hvordan skrive en kontrakt for å bygge et hus
Slik installerer du en rammeløs dusjdør
Hvordan sette i Thomasville Hardwood Floating Floors