Slik legger du opp benkeplater

Slik legger du opp benkeplater 

1.

Forbered den eksisterende benkeplaten for det nye overlegget. Rengjør benken grundig. Reparer eventuelle dype riller eller manglende baldemateriale ved hjelp av et reparasjonssett som er laget spesielt for materialet i benkeplaten. Følg reparasjonssettprodusentens instruksjoner for å fullføre reparasjonene som er nødvendige.

2.

Mål platetoppen og kjøp oppvaskdekselet til de nøyaktige målingene. Kontroller at dekselet passer fullt ut sidene av benkeplaten samt toppflaten.

3.

Dekke overflaten av benkeplaten med et lim som er kompatibelt med overlegget. Legg overlegget over benken, tett Passer på flush mot den eksisterende benkeplaten. Ved bruk av fliser i stedet for et deksel, påfør en tynn mørtel på baksiden av hver flis og legg fliser på benken som begynner ved kanten og arbeider deg på baksiden av benken. Klipp fliser for å passe til deler som krever delvise fliser.

4.

Bruk samme applikasjonsprosess for å overlegge kantene på benken med fliser hvis nødvendig.

5.

La det klebe eller mørtel tørke over natten.

6. ountertop nedenfor. Påfør fugemasse med en fugemølleflate for å virke fugemasse i alle flisearter. Tillat fugemasse å begynne å sette i 15 minutter, og deretter gå over overflaten av flisene med en fuktig svamp for å fjerne eventuell fugemasse.

7.

Tillat fugemassen til sett over natten og deretter gå over flisene med en ren, luddfri klut for å fjerne den uklar hvile igjen på flisene ved å tørke fugemasse. Gi fugemassen to uker til å sette helt før du bruker den nye overflaten.

8.

Tetning overflaten på overlegget for å beskytte den mot utslipp og flekker. La tetningsmassen tørke i henhold til produsentens instruksjoner.

Å installere et overlegg til dine eksisterende benkeplater kan være en rask måte å gi et nytt utseende uten å måtte installere erstatningstoppen. Du kan legge på benken i mange forskjellige stiler, farger og materialer, fra granittfliser til betongdeksler. Uansett hvilket materiale som brukes, krever overlegg av benkeplater at du følger samme generelle installasjonsprosess. Først forbereder du den eksisterende benken, og fest det nye materialet til overflaten. Dette gir deg ikke bare utseendet på overleggsmaterialet, men også funksjonaliteten til materialet.

Andre artikkelen

Corrugated Aluminium Siding Farger
The Best Roofing Materials for orkaner
Hvordan å behandle laminat tre benkeplater
Utvidelse av plastrør Vs. Stålrør
Slik bygger du ditt eget solhus
Slik bruker du en generator i en vindmølle
Slik installerer du Stor diameter Tapcon
Tilskudd til installasjon av solpaneler
Slik løser du en Vinyl Patio Dør som ikke slår enkelt
Slik installerer du teakgulv
Slik legger du en vinyl kjøkkengulv
Hvordan installere Pine Siding
Oak kjøkkenskap og maskinvare ideer
Hvordan male et sement gulv å se ut som marmor
Hvordan installerer jeg en vedovnskamin?
Trimalternativer for utvendig vindu
Slik fyller du travertin
Riktig Fix for Stomped Drywall Ceiling Cracks
Hvordan kutte hull i fliser
Luftverktøy for trebearbeiding