Verktøy som trengs for å fjerne gips

Verktøy som trengs for å fjerne gips  Tørrvegg rivning kan være en tøff, rotete jobb, men med noen få verktøy som er lett tilgjengelig på de fleste hjemmesentre, kan jobben gå mye lettere. Det første hensynet er det som kan skjules bak gips. Rør, elektrisk ledning, kabler og kanalarbeid kan alle kjøre mellom vegger og skjult av gips. Dette gjør verktøyvalg svært viktig.

Sikkerhet

Tørrvegg fjerning skaper mye støv og rusk. Noen ganger gips kommer av i små biter og den pulveriserte gipsen på innsiden vil belegge noe rundt. Det er alltid best å bruke støvmaske eller åndedrettsvern når du fjerner gipsvegg og tøm rommet av med plastikkkanaler som er festet til veggene utenfor rommet.

Sledgehammer

Mange mennesker smiler inn i gips med tungt sledgehammer for å rive åpne store hull og påvirke hurtig fjerning, men sledhammeren bør ikke være det verktøyet du velger og bør bare brukes sparsomt hvis det i det hele tatt. Sledgehammers har en tendens til å pulverisere gips og det gjør rotet enda større. legger lurking bak gips. En sledgehammer vil gjøre en like effektiv riving jobb på rør og kanalarbeid som du kanskje vil holde intakt.

Claw Hammers

Hverdagsløftere er et bedre valg. Rammehammere har en klaffende, litt løft og fortsatt gi bedre kontroll enn slede. Bruk en klohammer til forsiktig å åpne hull i gipset som bare er store nok til å få hånden og hammeren inne. Dette vil la deg se hva som er inni som må unngås du ring nedrivningen. Det lar deg også plassere hammeren inne i veggen og trykk på nærpinner hvor negler eller skruer holder gipset på plass. Ved å trekke gips fra veggene i store ark, er rotet bedre inneholdt.

Pry Bars

Små pry barer er svært nyttige for å fjerne baseboard, cornices og crown molding før tearing out gips. Bare slipp dem bak neglene som holder denne trimmen på plass og trekk forsiktig stangen mot deg. Større pry barer kan være nyttig for å trekke av mer stædige deler av gips som holder seg til studene, og de kan hjelpe til med fjerning av negler.

Festefjerning

Bærbare øvelser som er bevæpnet med skrutrekkerbitar, er gode for å fjerne skruer som er igjen i vegg studs etter at gipset er fjernet. En stor pry bar eller klo hammer vil fungere godt for å trekke ut negler hvis gipset hadde blitt festet med dem. For vanskelige å nå skruer og negler, kan en gjensidig sag være det eneste valget da de kan bli skåret av flush til studen.

Andre artikkelen

DIY Stair Treads
Hvordan lage et underlag for et flislagt bad
Installere teppe på sement
Illinois State Agencies Energy Grants
Slik installerer du et tørketrommelventilhull
Lim ned Hardwood Flooring Vs. Nail Down Hardwood Flooring
Informasjon om naturstein
Hvordan dekke en murstein peis med marmor flis
Linoleum Styles
Hvordan bygge en Plymouth House
Slik installerer du dørmontering
Slik prøver du å matche Armstrong Floor Tile
Sammenlign kjøkkenskapsmerker
Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
Slik tilpasser du kjøkkendesignplaner
Slik installerer du kontinentalkabinetter
Florida Building Codes for skjerm rom
Slik legger du til isolasjon i et tak
Polyuretan Vs. Akryl uretan finish for tregulv
Hvordan lage kartonglogger