Tre-Tab Roofing Singel Grunnleggende

Tre-Tab Roofing Singel Grunnleggende  Den tre-tabellen singelen, som vanligvis brukes til takprosjekter, er billigere enn en arkitektonisk singel. Med godt vedlikehold og gunstige værforhold kan et tre-tuppeltaktak ta 20 år. Taktekking er en veldig arbeidsintensiv jobb, så det gjør selv-taktekking prosjekter kan spare deg for mye penger - om lag 50 prosent over kontraktsarbeid. Takking av et hjem krever grunnleggende verktøy som en linjal og hammer.

Ventilasjon

Før du installerer et nytt tak, sørg for at loftet i hjemmet er godt ventilert. Et loft som ikke er godt ventilert, kan nå over 140 grader, noe som kan føre til helvedesild å tørke og knekke før tiden.

Verktøy og rekvisita Foruten helvedesilden krever prosjektet bare en linjal, hammer og negler . Bruk 1-tommers negler i stedet for kortere negler, da disse gir arbeidere mer plass til å hamre neglen, noe som forhindrer at de ved et uhell hammer fingrene. Du kan også bruke en taktekkingspistol sammen med en kompressor og luftslange, som er tilgjengelig på de fleste verktøyutleiefirmaer, for å få fart på jobben. Arbeidstakere må imidlertid være forsiktige for å unngå unødvendig lufttrykk ved bruk av en spikerpistol for ikke å hamre neglens hode helt gjennom singelen.

Re-Roofing Technique

Om du installerer et nytt tak eller re- taktekking en eksisterende struktur, prosessen er den samme. Hvis du legger på taket, installer nye helvetesild over eksisterende, sørg for å variere mønsteret fra det eksisterende taket. Installere de nye helvetesildene i nøyaktig samme mønster som det eksisterende taket kan føre til bølgete helvetesild.

Dripkanter

Metallstrimler kalt dråpekanter beskytter endene på takdekket på bunnen og sidene. Disse forhindrer korrosjon av helvetesild. Dråpekanter er installert før filt og helvedesild.

Feltpapir

Feltpapir er installert under helvedesild på nye tak. Påfør papiret mens du går, snarere enn alt samtidig, for å forhindre fuktforårsaket rynke eller varme-relatert rive. Hvis det er på taket, er det ikke nødvendig med filt papir.

Startstrimler

Startstrimler installeres under den første standardruten av helvedesild på alle sider av taket. Denne raden består av helvetesild skåret omtrent i halvparten og sikrer at det ikke ser ut taket gjennom den første standardraden. Installer startruten for å henge over kanten med 1 tommers.

Overfinnsteknikk

Standard trefingebrosler er 36 tommers bredde. Start den første raden 35 tommer fra kanten for å tillate en 1-tommers overheng. Hver etterfølgende rad 'trinn over' seks inches fra den siste. Denne teknikken bidrar til å forhindre et lekkende tak.

Blinkninger

Blinkninger oppstår der takmateriale krysser med en enhet på taket, som for eksempel en skorstein. Dette er hvor de fleste tak utvikler lekkasjer. Løs helvedesildene på disse punktene med korrosjonsbestandig metall for å forhindre vann i å trenge inn i området.

Andre artikkelen

Tregulv Vs. Pergo i hjemmet
Slik installerer du porselenfliser i bad
Hvordan installere Wood Trim i et hjem
Hvordan kutte en Stucco-vegg
Hvordan grout kjøkken tellere
Slik installerer du snap sammen gulv
Slik fjerner du en limt på benkeplaten
Slik installerer St James laminat flytende gulv
Installasjon av rosa isolasjon
DIY: Geodesisk Dome
Baderom Remodel Design Ideas
Dørhengende tips
Slik fjerner du Vinyl Wallpaper u0026 Backing
Miter Saw vs Radial Arm Saw
Slik legger du en gang
Slik legger du keramiske fliser på et boblebad
Ideer til trappbanister
Hvordan velge en murstein for et boligområde
DIY kabinettlagring med dører
DIY Shed Roofing