Tile Pattern Ideas for badet

Tile Pattern Ideas for badet  Hvis det er på tide å gjenopprette flisdesignet på badet ditt eller du velger et design for et nytt hjem, så se ikke lenger på noen ideer for å komme i gang i riktig retning. Et fliser design er en stor beslutning fordi det er en permanent design i noen tid, men å velge riktig design kan la deg nyte det i årene som kommer.

Små fliser

Små fliser gir en rikelig mengde klassiske mønstre for å få større badearmaturer eller tilbehør skille seg ut. En svart og hvit sekskantet design inneholder et autentisk utseende som fungerer bra i enhver stil hjemme. Sekskantede fliser gir også et mer rund utseende enn sine firkantede fliser. Kvadratiske fliser skaper diamantfliser mønstre sett i de fleste hjem og mindre firkantede fliser som er mørkere i fargen kan accentere større, lettere fliser.

Mosaic

En mosaikkfliser design kan ha brutt flis for å innlemme en overordnet design på badet . Det kan også bety at forskjellige farger og størrelser av fliser ble kjøpt for å designe en bestemt fargestil som ikke ble oppnådd av en type fliser, for eksempel. For en utfordrende, men kreativ design, kombinerer en kombinasjon av disse mosaikkstilene pluss å designe et strandlandskap, menneskelig ansikt eller Galapagos skilpadde, for noen eksempler med forskjellige fliser, en imponerende og inspirerende design.

Tunnelfliser

Subway-fliser design ligner et underjordisk utseende. Disse fliser er vanligvis tre tommer høye og 6 tommer lange og vanligvis hvite eller noe skygge av hvitt. En t-bane-flisedesign vil skille seg ut på en vegg med mørkere fugemasse og synke inn i en vegg når lighter fugemasse påføres. For å aksentere en t-bane-tegldesign, kan en eller flere flisbånd plasseres rundt veggen, dusjen eller badet for ekstra design. Et flisebånd bør være en dominerende farge som rød, grønn, blå eller svart, slik at den er forskjellig fra farge på t-banen.

Marmor

Marmor er en beroligende flis fordi hver flis er tydelig i forhold å designe og farge. En marmor fliser design viser sin effekt godt i master bad fordi det skaper en avslappende følelse. Vegger, bad eller dusjer kan utformes med marmor og kan ha liten eller ingen aksentfliser som følger med den. For eksempel, en dusj som inneholder et passivt marmor-design som er aksentert med et lysebrunt flisbånd, bringer ut noen av de svake, mørkere farger som finnes i passiv marmordesign. Å blande mørkere og lettere marmorfliser for å lage et design skaper en sammenstøtende effekt for en annen design, men overdriver ikke den til det punktet der det blir en distraksjon.

Andre artikkelen

Kjennetegn ved Birch Plywood
Shiplap vs Tongue u0026 amp; Groove Siding
Slik installerer Hardwood Flooring Trapp Nosings
Energieffektive kilder til varme
Hvordan måle blokker for en blokkmur
Hva kan jeg bruke i stedet for takrenner?
Slik bruker du en arkitektonisk skala linjal
Hvordan Remodel Baderomskap
Slik oppdaterer du kjøkkenteller
Natural Wood vs Laminate Wood
Slik installerer du en veranda tak
Hvordan bygge en Plymouth House
Betong oppkjørsalternativer
Patio Wall Ideas
Slik anker du til betong
Hvordan lage en granitt benkeplate
Slik installerer du en Front Doorknob Lock
Hvordan lage min egen Cement Molds ved hjelp av Wood
Italienske granittfarger
Slik legger du fliser til et gitt område