Stil av Baderomsvasker

Stil av Baderomsvasker  Det er mange stiler av baderomsvasker tilgjengelig på remodeling markedet. Hvis du ikke har ansatt en interiørdesigner, må du bestemme hvilken type vask du vil ha. Personlige behov bør også vurderes: Hvordan skal vasken koble opp til VVS-systemet ditt, hvor mye diskplass du trenger, og om du vil ha sidekontakt.

Kobbervasker

Kobbervasker har vært rundt i flere tiår, men har bare nylig blitt populære. Deres farge bringer varme og personlighet til badet ditt. Vær oppmerksom på at kobberfinishen er gammel og aldri forbli den samme fargen. Noen finner denne endringen i fargen sjarmerende. Hvis du ikke vil at det skal oppstå, vil voksing av kobber forsinke aldringsprosessen.

Trevasker

Teakved er valgt for trevasker på grunn av vanntette og antiseptiske egenskaper. William Garvey-firmaet, kjent for sin teakvedvasker, har patentert en TeakSeal-finish som du rengjør med ikke-rensende baderomsrenser. Teakvannvasker må rengjøres og reoljeres fire ganger i året, men hvis det er et lag TeakSeal, trenger du ikke å gjøre dette. h2> Tilpasset vask Tilpassede vasker, også kjent som 'håndtverker' vasker, kommer i forskjellige typer materialer. Alle er en-of-a-kind stykker laget til kjøperens spesifikasjoner.

Steinvasker

Steinvasker er skjøre på grunn av deres porøse natur. Eventuelle utslipp --- kalsium-, salt-, kalk- eller vaskemiddel- Hvis du har vedvarende flekker, bruk en ikke-slipende rengjøringsmiddel som oppvaskmaskin såpe, steinrens eller myk skrubbe. Bruk aldri noen sure rengjøringsmiddel , da dette vil spise bort i steinen, eller noen slitende vaskeinstrumenter. Marmor vasker bør forsegles med en voks for å unngå vannabsorpsjon. Stenforseglere og voks skal brukes årlig.

Tennesten er mindre porøs og derfor ikke absorberer vann eller flekker så fort som andre steiner. Bruk en fuktig svamp eller klut med mild, ikke-sur rengjøringsmiddel til å rengjøre tennstein. Bruk mineralolje til tannstein hver måned for å bidra til spredning av oksidasjon, som er uunngåelig, jevnere. Denne oksidasjonsprosessen gir den naturlige skjønnheten apstone, noe som gjør det til et nydelig trekull.

Fartøyvasker

Fartøyvasker er basert på den samme ideen som servant i koloniale rom. Bassenget kan sitte på toppen av benken eller være delvis sunket inn i den. Hvis du har servant over benken, legg en silikonring rundt bunnen for å hindre at vann går under fartøyet. Din vask kan også komme med en skipsmonteringsring som kan erstatte silikonet. Det vil også gi litt ekstra høyde til fartøyet, så vel som stabilitet, og det passer til bassenget.

En fartøys montering kan imidlertid ikke alltid være ønskelig. Hvis du ønsker å installere bassenget direkte i benken, må du bore et hull som er minst 3 inches i diameter, med en skrå kant i benken, slik at den passer til skålens form. Du vil kanskje at hullet i benken skal være noen tommer bredere hvis fartøyet er større, for stabilitets skyld. Bruk klar silikon for å forsegle bassenget til benken. Eksperimenter med størrelsen på hullet du ønsker å bore inn i benken ved å bruke et sirkulært stykke papp. Start med liten papp og arbeid deg opp i trinn på en tomme til du har bestemt deg på en dybde du vil. Sørg for at du holder hodet på kranen i tankene når du bestemmer deg for dypen på vasken.

Glassvasker

Glassvasker blir ofte referert til som 'skipsdekk' vasker. De er i de fleste tilfeller en-of-a-kind kunstverk. Du kan til og med sette opp lys under glasset for å forbedre vaskenes estetikk. Det er tre typer glassvasker. En kald glassvask er bygget ved romtemperatur. En varm glassvaske er laget i et oppvarmet område mellom 1.100 til 1.700 grader Fahrenheit. En varm glassvaske er laget i en ovn som brenner på 2 200 grader pluss Fahrenheit.

Ikke bruk slipemidler på glassvasker. Varmt vann og eddik vil fjerne vannflater. En rørlegger er nødvendig for å installere en glassvask, og sørg for at det kommer med en garanti fra kunstneren.

Andre artikkelen

Slik installerer du en Epoxy Pebble Floor
Hvordan lage et skap med en dusjstang
Ulike typer takmateriale
Hvordan lyser jeg Pilotlyset på Gassloggene?
Hvordan stoppe luft under en dør
Slik installerer du en Garage Door Coil vår
Solenergiprogrammer i Delaware
Slik reparerer du en Tørrmur Tak med vannskade
Hvordan erstatte Prehung ytterdører
Slik installerer du en Anderson Skyvedør
Kjøper Skap Dører Og Skuffer
Hvordan lage arched molding
Informasjon fra MLS-nummer
Slik installerer du en innendørs steinmur
Sandblåsingsinformasjon
DIY: Vindurammer
Installere Veggforming
Slik kobler du en 220V 30 Amp kretsbryter
Tradisjonell innramming mot Cinderblock-konstruksjon
Boretrykk og riktig klemmeteknikk