Slik reparerer du en Chipped Driveway

Slik reparerer du en Chipped Driveway 

1.

Forbered overflaten på oppkjørselen ved å fjerne løse betongflis fra overflaten på oppkjørselen og deretter rense overflaten helt. Avfett overflaten på oppkjørselen der sjetongene ligger sammen med området rundt brikken med en detaljhandel avfettingsløsning påført med en gnist. Bruk en kraftvask for å fullføre vaskingen av oppkjørselen. Tillat oppkjørselen å tørke og så tørk den bort fra resterende smuss eller rusk.

2.

Før oppkjørselen overflaten med et lim. Lim limet over overflaten Klistremerker danner et mellomlag mellom den gamle betongen og det nye sementbelegget som hjelper til å binde de to materialene sammen.

3.

Bland belegget i en bøtte i henhold til produsentens instruksjoner mens limet fortsatt er klebrig til berøring. Sørg for at belegget har minst samme PSI-styrke som oppkjørselen din for å støtte oppkjørselenes vanlige trafikk.

4.

Hell sementbelegget over det flisete området og sprer Når du har spredt, bruk en trowel for å jevne overflaten, og legg deretter til eventuell etterbehandling som er nødvendig, for eksempel å bruke en kostemaling, stempling overflaten med et design eller farging av belegget med farge.

5.

La belegget herdes i 24 timer. Hvis kappen ikke fyller flisene helt, må du legge på et annet lag for å fylle de forsinkelser som er igjen av flisene. Tillat 24 timer for ytterligere lag å kurere.

6.

Tetning det nylig belagte området ved hjelp av et utvendig betongforseglingsmiddel. Tør tetningsmidlet på belegget og spred det med en gnist. La tetningsmassen tørke helt før du bruker oppkjørselen. Tørketidene vil variere i henhold til tetningsmassen du velger å bruke.

Tips og advarsler

 • Bruk vernehansker, ansiktsmaske og vernebriller mens Mixi ng sementet for å unngå kontakt med muligens farlige materialer.
 • Betongen som danner oppkjørselen er blandet for å vare i flere tiår. Selv de bestlatte oppkjøringene kan imidlertid utvikle problemer, og en vanlig er overflisschipping. En fliset oppkjørselen er øye og en fare for kjøretøyer , muligens forårsaker dekkskader. Uansett om oppkjørselen din har noen få lyspistoler eller har alvorlig skalering, bør den repareres så snart som mulig. For å gjøre reparasjonene må du fylle i chipset med et materiale som vil lag en ny glatt overflate av lik styrke til den gamle.

  Andre artikkelen

  The Best Roofing Materials for orkaner
  Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
  Slik legger du ut et teglplattform
  Installasjon av flat takmontering
  Enkel fjerning av bakgrunnsbilder
  Hvordan bruker jeg en stige på trapper?
  Slik installerer du dusjloft
  Slik installerer du en pegbrett i en garasje
  Hvordan dekke Knotty Pine
  Utvendige ideer for et doble bred produsert hjem
  Redwood Fence Styles
  Typer av vinduer for et trehushus
  Slik graver du opp et betonggulv
  Slik installerer du en Mueller Rollup Door
  Slik oppdaterer du en peishjerte
  Hylle Hengetips
  Slik fjerner du vinylfliser fra konsekvent
  Wooden Garage Typer
  Hvordan brenner jeg Saltillo?
  Slik installerer du Pre-Assembled Upper Bathroom Cabinets