Slik opprettholder Cedar Roof Shakes

Slik opprettholder Cedar Roof Shakes 

Rengjøring av et Cedar Shake Roof

1.

Slip ned taket med en hageslange for å fjerne overflatestøv eller rusk. Du kan bruke en høytrykksdyse for dette formålet. På et nytt tak kan du gå rett fra her til trebearbeidingsprosessen. Hvis taket er eldre, vær slitt eller har en allerede eksisterende flekk, rengjør risten med et vaskeprodukt.

2.

Påfør trevirke på taket. De fleste tre rengjøringsmidler kommer konsentrert. Følg produsentens instruksjoner angående styrke. For generell rengjøring er det vanligvis en løsning, og for en sterkere blanding som vil bryte ned og fjerne gamle belegg, en sterkere løsning.

3.

La reneren sitte på overflaten i 15 til 30 minutter. Skru av med en nylonbørste. Skyll taket grundig med vann.

4.

Lys opp Tre. Cedar kommer til å mørke etter rengjøring. Bland en oppløsning av trevirke og legg den på treet. La det sitte i 30 til 45 minutter, og skyll deretter taket grundig med vann.

5.

La taket tørke i 24 timer før påføring av flekk.

Påføring av flekk på taket

1.

Bland flekk. Hvis du bruker flere separate gallon bokser med flekk, hell dem alle i en 5-gallons bøtte. Dette sikrer god konsistens gjennom hele jobben. Rør ofte mens du jobber, de tyngre pigmentene i produktet vil pleie å synke til bunnen av boksen.

2.

Påfør flekken med pensel, rulle eller sprøyte. Start i ett hjørne, oppretthold en våt kant og arbeid en singel om gangen.

3.

Ryggpensel. En gjennomtrengende flekk bør helt suge inn i treets overflate. Etter at flekken er påført, gå tilbake over noen områder der flekken ser skinnende ut og sitter fortsatt på takets overflate. Bruk en tørr børste til å 'rense' og fjerne overflødig flekk.

Tips og advarsler

 • En flekkens UV-beskyttelse kommer fra pigmentet i produktet mørkere flekken, desto lengre vil det pleie å vare. Hvis lang levetid er et problem, velg en mørkere flekk.
 • Noen oljer er utsatt for spontan forbrenning. Følg produsentens advarsler og instruksjoner om riktig avhending av filler som brukes under fargingsprosessen.
 • Cedar shake er et tradisjonelt byggemateriale som har blitt brukt på tak i hundrevis av år i deler av østlige USA. Cedar er et slitesterk trevirke som kan holde opp godt, selv om det blir ubehandlet. Ved å legge til et gjennomtrengende, oljebasert konserveringsmiddel til cedar shake taket, kan du forhindre skade fra solens ultraviolette (UV) stråler, hjelpe den å kaste fuktighet og la treet beholde sin naturlige treton.

  Andre artikkelen

  Hvordan grout Front Forkle av countertop fliser
  Slate Tile Shower Ideas
  Slik måler du en keramisk fliselegging
  Instruksjoner for installasjon av takventil
  Fordelene med naturgassovner
  Er det billigere å remodel eller kjøpe et nytt hus?
  Hvordan komme i gang på et solenergisystem for hjemmet ditt
  Slik beregner du bøyede dimensjoner i metallplater
  Hvordan bygge en badhylle
  Hvordan sette Vinyl Siding på en Block Building
  Slik fliser du en dusjkule
  Slik bruker du låsetang
  Hvordan gjenopplive flisens benkeplater
  Slik fjerner du Gorilla Lim fra hud og tre
  Typer av skruer og deres bruksområder
  Slik installerer du Rebar for en betongplate
  Slik installerer du gulvfliser i et diamantmønster
  Slik Reface Laminat benkeplater
  Slik bruker du en plastnøkkelbeholder
  Lav vedlikeholdssider