Slik legger du diagonal peel og stick flise

Slik legger du diagonal peel og stick flise 

1.

Mål kvadratfotene av gulvområdet som skal flises. Når du kjøper flisene, sørg for å få ekstra 15 prosent til å tegne delene i kantene.

2.

Fjern trim og grunnplanker rundt gulvet. Legg forsiktig en sperre under brettene som skal fjernes, og plasser stangen på naglene slik at platene blir på plass. Trekk brettene vekk fra veggen med jevn bevegelse. Hvis brettene begynner å bøye, beveger dere seg videre nedover brettet til neste spiker og går fra det stedet. Fjern platene og sett dem til side for å erstatte etter installasjonen.

3.

Rengjør gulvet helt med en pH-nøytralt rengjøringsmiddel. Reparer eventuelle skader på gulvet som skal dekkes. Gulvet bør være glatt før du legger nye fliser, så gå over overflaten av tregulv med gulvslip for å glatte det ut, eller en betongkvern hvis dekker en betongoverflate.

4.

Nivå noen dyp i gulvet større enn en åttende tommer i dybden ved hjelp av en selvnivellerende forbindelse. Bland sammensetningen i henhold til produsentens instruksjoner og hell deretter stoffet i dypene, forjør overflaten av forbindelsen med en trowel. La stoffet tørke i henhold til tiden som er angitt i produsentens instruksjoner.

< p> 5. Legg på et lag med selvklebende primer for å hjelpe til med flisoverføring ved hjelp av en langbehandlet malingsrulle. Bruk to strøk, den første fortynnet med vann til omtrent en halv styrke, den andre ved hjelp av full styrke primer. La primeren tørke til berøring før du fortsetter.

6. Legg et kryss i midten av rommet ved å lokalisere midten av hver vegg ved hjelp av et målebånd. Legg merke til hvert veggsenter og kjør deretter en krittlinje mellom motstående veggsentre. Løft kalklinjen litt fra gulvet og slipp mot gulvets overflate for å skape en linje som grenser rommet mellom veggene. Gjør dette for alle fire vegger for å skape et midtkors. Kontroller korset for å være sikker på at vinklene opprettet av linjer er 90 grader. Hvis ikke, gjør justeringer for å lage et kryss som består av 90 grader vinkler.

7.

Mål fra et 45 graders punkt i hver vinkel, 5 meter fra midtpunktet, halverer hver vinkel. Kalk en linje fra hver av disse nye punktene til motsatt punkt i den andre kanten av torget gjennom midten, og opprett et nytt kryss. Disse nye linjene vil fungere som dine begynnelsesretningslinjer for fliseplasseringene. < /p>

8.

Forarbeid fra midten peker utover, skrell og plasser flisene, følg de nye linjene som retningslinjer. Trykk fast på hver flis når du plasserer dem, med flisene kantet Tett sammen. Fortsett å plassere fliser til du kommer til veggene og må lage partielle fliser for plassering.

9.

At gulvkanten, måle gapet og bruk deretter en fliser til å klippe flisene slik at de passer. Tile cutters kan leies fra utstyr leie butikker eller hjemme forbedring butikker. Etter at du har skjært, legg partiell flis i det åpne rommet, ferdig kantene.

10.

Rull over de installerte filene med en gulvvals for å sikre at hele flisene er ordentlig plassert Gulvvalsen ligner en stor rullestift på en stolpe.

11.

Bytt trim og grunnplater du fjernet tidligere

Tips og advarsler

 • Bland kasser med fliser sammen for å unngå store fliser av ensartede fliser nyanser tatt fra samme parti.
 • Sett kuttefliser til side for mulig bruk på mindre hull.
 • Legge fliser er ikke en vanskelig prosess, spesielt når du bruker peel-and-stick fliser. Å legge flisene diagonalt er ikke vanskeligere enn å legge dem i rader. Planlegging er nøkkelen til en god installasjon, akkurat som det er med poser av fliser. Planlegging av fliseplasseringen før peeling av den første flisen er absolutt nødvendig, som kjøper 15 prosent mer flis enn plassen krever på grunn av cutoff-sløsing.

  Andre artikkelen

  Slik tegner vegger og gulv
  Hi-Tech ideer for moderne stålkarports
  Slik konverterer du føtter til meter
  Hvordan sette overgangsstrimler i laminatgulv
  Aviation Sheet Metal Jobs
  Slik isolerer du en steinmur
  Slik installerer du tregulv
  Slik limer du bakgrunnsbilde til akustisk fliser
  Hvordan Flash Log Home Roofs
  Hvordan reparerer jeg sprekker i en steinfinérmur?
  Hvordan påføre Gipsvegg Mud i Corners
  Slik prøver du å matche Armstrong Floor Tile
  Hvordan bygge en tømmerhytte med resirkulerte gjenstander
  Slik legger du i Mosaic Fliser
  Hvordan remodel et gammelt bad
  Krav til en vaskemaskin avløp
  DIY VVS for en Baderomsvaske
  Ulike flenser
  Slik bruker du forskjellige typer stucco til et hjem
  Slik oppdaterer du utvendig vindusstøping