Slik konverterer du en badekar i en walk-in dusj

Slik konverterer du en badekar i en walk-in dusj 

1.

Mål ditt eksisterende område. De aller fleste gamle badekar er 60 inches i lengde med 30 inches i dybden, selv om det kan være variasjoner hjemmefra. Ta med plass til flis og bakplate ved å måle det nåværende karet og legge ca. 1 tomme til lengden og 1/2 tomme til dybden.

2.

Bestem om dette vil være Endelig størrelse på dusjen, eller hvis du trenger ekstra plass ved å flytte vegger. Den endelige størrelsen på dusjen som kommer, er viktig for å legge ut flisene, rørleggerarbeid og dusjdrenering, så bestemm den omtrentlige størrelsen nå for å spare tid senere.

3.

Forbered deg på fjern det gamle badekaret, dusjen fliser og i det minste en del av den gamle VVS. Badekaret er installert før fliser går inn i rommet, så du må kanskje fjerne en del av badet gulvet. Du kan dekke dette ved en dusjgrense eller fortau som avgrenser dusjen; Du må helt erstatte veggfliser som er forstyrret av fjerning av karet. Hvis dusjen blir forstørret fra sitt opprinnelige fotavtrykk, er det på tide å gjøre det ved å fjerne gamle vegger sammen med gamle flisbelegg for hele dusjen.

Fjern alle det gamle materialet fra badekaret og omkretsen; Rengjør, prep og klargjør området for VVS. Hvis du bare skal bruke dusjhode i den nye dusjen, fjern den gamle ventilen sammen med karetutløpet og bytt ut med en enkeltfunksjonsventil. Som et alternativ, hold den gamle ventilen og installer en hånddusj for å gjøre det lettere å rengjøre den nye dusjen. Den gamle ventilen vil ha en diverter innebygd i den som leder vann fra ett utløp til et annet; holde det krever et andre vannuttak.

5.

Monter en dusjglass og drenering. Ferdige akrylpanner er tilgjengelig for bestilling som kan ettermonteres i rommet til et gammelt badekar; Dette gjør at du kan bruke den nåværende plasseringen av avløpet og installere veggplaten umiddelbart. Hvis du vil ha et flislagt gulv, må du installere enten en ferdig glassfiberpanne som allerede er plassert på det nåværende eller nye dreneringsstedet, eller en kobberpanne. Hvis du bruker en kobberpanne, kjøp den største størrelsen, og legg forsiktig opp gulvet i en tonehøyde mot drenering på 1/4 tommer per fot for å plassere pannen over. Skjær pannen i størrelse. Under installasjonen av en hvilken som helst type pan eller akryl dusjgulv, bør du legge til en tredelt dusjdrenering.

6.

Rør helt veggene i dusjen med en flisebacker . Materialer som Durock er festet til tappene og kan enkelt kuttes for å tillate dusjventil, hode og hånddusj hvis det er aktuelt. Hvis du installerer en takstang i dusjen, må du plassere ytterligere bracing på veggene på veggen før du rammer veggen med Durock.

Plasser dusjgulvet før du går til vegger. Tile på dusjgulv bør være 2 tommer eller mindre i størrelse for å imøtekomme gulvet i gulvet mot avløpet og for å gi en glidfri overflate for stående.

8.

Installer dusjveggflisen, og ferdigstykkene på VVS, som ventildekselet og dusjhodet. Bruk ferdig fliser på kantene, for eksempel bullnose, og bruk en latexadditiv caulk i samme farge som fugemassen på hver 90 grader fliser bli med i dusjen.

Tips og advarsler < / h4>

 • Hvis du bruker glassfliser i dusjen, installer du en fleksibel membran bak den for å hjelpe flisen til å bevege seg med bosetting av huset.
 • Hvis hele lengden på dusj er unødvendig, installer en dusjbenk i den ene enden ved å bygge den ut av kryssfiner og flis den med veggflisen eller bruk et stykke granitt som sete.
 • Monter nisjer i dusjveggene før du rammer dem i Durock ved å plassere en preformed nisje mellom studene.
 • Hvis eksisterende dusjventil er gammel eller viser tegn på slitasje, erstatt den alltid, selv om du også legger til en dusj.
 • Uansett hvor dusjrommet er plassert, må gulvet kaste mot det for å sikre jevn avløp av vannet.
 • En vanntett membran kan installeres under flisen på dusjrommet hvis du bruker en lysfarget stein eller mar ble for å forhindre misfarging av flisen.
 • Å slå et ubrukt badekar inn i en dusjkabinett kan ha flere fordeler for villaeiere. En dusj har mindre barriere for oppføring, og hjelper brukere som har problemer med å klatre inn i og ut av et badekar. Du kan tilpasse ditt bad med tillegg av et hånddusj, sete eller dekorative dusjfliser.

  Andre artikkelen

  Hvordan å refinfinere en clawfoot
  Installasjonsinstruksjoner for boblebad
  Teppegulv ulemper
  Bambus Gulv Vs. Tregulv
  Slik reparerer du en Cold Patch Driveway
  Slik bygger du en vedlagt 16 X 20 Pergola
  Slik installerer og tape et Wallboard
  Hvordan evaluere Kitchen Counter Tops
  Slik installerer du en undercounter vasken i en granitt benkeplate
  Slik fjerner du flis fra et bad gulv
  Slik reface gamle kjøkkenskap
  Hvordan Remodel Small Homes
  Tips om boring 3/4 hull i betong
  Korrekt plassering av dørstolpene
  Dørbeslag Ideer til et hus
  Slik måler du strøm med en klemmåler
  Slik monterer du en vask under en granitt benkeplate
  Hvordan lage en sprøytepistol ved hjelp av komprimert luft
  Regjeringsprogrammer for solenergihjem
  Hvordan man forsegler meksikanske fliser