Slik isolerer du Crawl Space Walls

Slik isolerer du Crawl Space Walls 

1.

Beskytt deg mot glassfiberisoleringen. Bruk maske og hansker for å håndtere isolasjonen på en sikker måte. En langermet skjorte og lange bukser er også nødvendig for å holde glassfiberet borte fra huden.

2.

Kontroller omkretsperimeteren for bruksområder som vann, gass, kabel og elektrisk som passerer gjennom ytterveggene. Spray utvide skum isolasjon rundt hullene for å stoppe luften fra å passere gjennom. Selv et lite gap kan skape et stort energitap.

3. Legg små stykker isolasjonsstykker i hver av båndbjelkene. Sørg for at isolasjonsstykkene er kuttet litt større enn åpningens størrelse slik at brikkene kan passe tett.

4.

Nede bakken på bakken hvis det er skitt . Plasser minst en 6 mil tykkelse dampsperre (polyetylen) på bakken av krypterommet. Spred det ut og enten stift det til veden rundt omkretsområdet eller bruk en varm limpistol til å lime den til betong rundt omkretsen.

5.

Bruke furring strips plassere isolasjon vertikalt nedover kryssrommet veggene. Isolasjonslengden skal strekke seg 2 'på bakken bort fra veggen. Fortsett å plassere isolasjon til alle veggene i krypene er dekket.

Isolering av crawlplassen veggene i en bygning eller hjemme kan gi en stor del en forbedring mot varmetap. Siden oppvarmings- og kjølekanaler kjører typisk gjennom gjennomsøkingsområdet, vil frysende kald luft avkjøle den oppvarmede luften fra ovnen før den til og med kommer opp til boarealet. Vannlinjene kjøres vanligvis også gjennom gjennomsøkingsområdet. Kald luft fra et uisolert krypeområde kan føre til at rørene fryser og brister, noe som resulterer i vannproblemer og -kostnader. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du isolerer veggene i en krypterom.

Andre artikkelen

Slik legger du til betong- og flaggsteg
Hvordan bygge et tilpasset hus
Hvordan Refinish Hardwood Floors u0026 Best Protection
Hvordan størrelse Gutters u0026 Downspouts
Hvordan se hvilke hjem i mitt område solgt for
Slik installerer du 2X2 fliser i dusjen
Hvordan lage et nytt kjøkken
Slik grout en bad dusj
Slik bytter du glasset i franske dører
Slik installerer du et fjærbelastet hengsel på en skjermdør
Folding Ladder Informasjon
Hvordan remodel et bad for en aldrende foreldre
Hvordan bygge en bord og batten dør
Pallgjenvinning
Hva er Tyvek Paper?
Hvordan male et bonusrom
Slik installerer du en vask i en ny benkeplate
Slik Strip Paint fra tre skap
Fjerne gamle badekar
Hvordan bygge luksuriøse baderom