Slik installerer du skummebakgrunn for teppe

Slik installerer du skummebakgrunn for teppe 

1.

Klargjør undergulvet for å motta teppepute ved å fjerne støv, smuss, rusk, stifter som ble brukt til å holde en tidligere teppeputeinstallasjon på plass, og alt annet som kommer i veien av en god installasjon. I stedet for å rydde rusk opp med bare en kost og en støvkanne, bruk en butikk for å helt fjerne ruskene fra området.

2.

Klipp teppeputen slik at den er klar til å limes på plass uten å kutte puten på gulvet med teppepute lim under den. Teppepute kuttes enkelt med en skarp verktøykniv eller en teppekniv. Dette vil bidra til at prosessen beveger seg raskere.

3.

Fjern lokket fra en flaske teppepute lim og fjern den indre forseglingen som dekker flaskeåpningen. Bytt på lokket. Kjør en perle av lim 4 tommer fra veggene og 4 tommer fra sømmen mellom deler av pute. Bruk et lite stykke skrap for å smøre perlen ned til en tynn frakk.

4.

La limet sette opp i 10 til 15 minutter før du legger teppet over limet. Legg puten på plass over limet og gå over sømmene og langs veggen (hvor limet ble lagt på undergulvet) for å påføre trykk på puten. Dette vil sette puten inn i limet og skape et godt bånd.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke har tilgang til teppepute lim løsemiddelfri teppe lim for å installere teppepute. Lim med løsningsmidler i dem vil løse opp teppeputen nesten umiddelbart, noe som vil ødelegge teppeputen. Spred teppelimmen med en riflet veggbunnspredere.
 • Den vanligste termen som brukes til å referere til skumunderlaget som brukes under teppe, er teppepute. Teppepute kan installeres på mange måter, men den enkleste måten er å bruke et teppepute lim for å gjøre jobben. Teppepute lim er formulert spesielt for å fungere med skumprodukter. Tepperpute lim sprekker lett, tynner lett og tørker på kort tid. Teppe kan installeres veldig snart etter at teppeputen tar kontakt med teppepute limet.

  Andre artikkelen

  Slik vent et vaskerom
  Hvordan bruke Shims
  Hvordan oppgradere kjøkkenskap
  Slik setter du opp en ekte trebjelke
  Slik monterer du en porselens drop-in sink
  Hvordan klargjøre og installere en generell etasje
  Hvordan å forlenge en stein og mørtelmuren
  Hva er bedre: Gulvteppe eller tregulv for mitt hjem?
  Ulemper ved passiv solenergi
  Hvordan lage en betong kjeller gulv
  Hvordan lage hjem for livet
  DIY Dørstøping
  Hvordan finne vintage bad inventar
  Hvordan bygge Banisters
  Hvilke typer gassåpninger er der?
  Slik måler og klippe gulvfliser
  Bygningsinstruksjoner for hvordan å lage en sanddyner
  Slik stabler du åpne oppbevaringsbøller
  Hvordan lage min egen betongstoffmiksemengde fra grunnen av
  Hvordan figurere konkrete volum