Slik installerer du en smijernport

Slik installerer du en smijernport 

1.

Velg plasseringen av porten din; Vanlige steder er innkjørsler på egenskaper eller små passasjer. Velg å plassere porten mellom to murverkbaserte støtter som stein eller murstein, da portens vekt ikke kan henges godt på trestøtter. Porten må også jordes i betong eller stein på bakkenivå for å hindre at den faller fremover eller bakover.

2.

Kontroller lokale bygningskodekser før arbeidet begynner. Selv om det er ganske enkelt å henge en port, kan det hende at noen soner krever at eventuelle hustilførsler har en gyldig, byggetillatelse. Hvis du trenger en, kjøp eller søk om en.

3.

Bør grunnplasseringsposten for porten (hvis din modell krever en) i stein- eller murverkstøtten på bakken. Hvis ingen er til stede, graver du en liten bunntekst med en håndbrett og bland litt betong for å hælde i bunnen, etter instruksjonene på betongens emballasje. Bruk nivået for å sikre at bunnen din er jevnt før den helles.

< p> 4.

Mål riktig plassering av maskinvarebeslagene til portmonteringen. Bor bolthullene godt inn i støtten, følg instruksjonene som følger med monteringsmaskinen / jerngitteret du kjøpte. Fest boltene og hold portnivået med monteringshullene på brakettene. Fest porten til beslagene.

Hvor de en gang ble brukt til utilnasjonelle formål, legger smijerns porter et historisk element til en eksisterende hage, bolig eller eiendom i moderne tid. Portene er tunge, og tilkomsten av billigere - og enklere å bruke - aluminium en gang gjort smijern gating en ting fra fortiden. I dag, de som ønsker å legge til litt flair til sine hjem, kan velge å henge en smijerns gate, det er å være hvordan man skal gjøre det.

Andre artikkelen

Typer av takflisinstallasjoner
Om bærbare metallbygninger
Slik Tile Around Corners
Hvordan bruke en Horisontal Gipsveggløft
Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
Styles of Garasjer
Hvordan Wallboard Tape
Vanity Backsplash Ideas
Hva er trebekledning?
Slik fjerner du plastskruer
Pris Pfister Kjøkkenkranes Feilsøking
Hva er meningen med Type 5 konstruksjon?
Slik installerer du rulledører
Grunnlag brukt i byggekonstruksjon
Slik bytter du ditt eksisterende gulv med keramisk flis
Riktig måte å tegne et diamantmønster på i en dusj
Hvordan Bytte Blader i en Coping Saw
Hvordan lage et lagerhus
Slik slår du en veggplate
Sikkerhetsbehov for herdet glass