Slik installerer du en loftventilator

Slik installerer du en loftventilator 

1.

Velg en fan som er kraftig nok til jobben. Attic fans er vurdert av mengden luft de beveger seg i kubikkfot per minutt (cfm). For å beregne størrelsen du trenger, multipliserer kvadratfotene på loftet med 0,7. Hvis taket ditt er mørkt, legg til 15 prosent til dette nummeret. Resultatet er antall cfm som viften må trekke.

2.

Merk plasseringen til viften på innsiden av loftet. Viften skal være så nær toppen av loftet som mulig for å minimere den varme luften over den og nær midten av taket mellom to takter. Med en lang stund, bor et hull gjennom taket og singelen. Fest et stykke ledning gjennom hullet, slik at du kan finne det fra utsiden.

3.

Klipp ut takmaterialene rundt borehullet ved å først bruke produsenten 's shingle-mal for å markere hvilke shingles som må fjernes. Bruk den kvadratiske skjedeformen som leveres av produsenten for å skjære gjennom resten av takmaterialet. Bruk en verktøykniv for helvetesilden og en saber eller nøkkelhullssag for resten av takmonteringsmaterialer.

Monter utluftningsventilen ved først å belegge ventilens firkantede blinking med taksement og skyve den under helvedesilden ved siden av viftehullet. Nail blinker på plass med taktekking negler. Fest ventilasjonsdekselet til blinkingen i henhold til produsentens anvisninger.

5.

Skru viftens termostat på en hylse eller tømmerstativ inne på loftet.

6.

Koble de elektriske kablene til å fullføre en krets som inneholder vifte, termostat, overstyringsbryter og strømforsyning. Hvis produsenten ikke har innbefattet ledningsanvisninger, bruk to-wire metallisk kappe BX-kabel fra termostaten til viften, og tre ledningskabel som går fra strømforsyningen til overstyringsbryteren og fra bryteren til viften. De svarte og hvite ledningene til viften vil koble til termostaten. Koble den hvite ledningen fra strømforsyningen til sølvskruen på bryteren. Koble begge varme ledninger (svart og rødt) ved bryteren til messingskruene. Ved strømforsyningen, bruk elektriske kontakter for å bli med i ledningene: rød-til-rød, svart-svart og hvit-hvitt. Ved termostaten kobler du den resterende svarte ledningen til den røde ledningen.

Hvis du ikke er redd for å kutte et hull i taket og klatre opp en stige til toppen av ditt hjem, er det et ganske enkelt hjem forbedringsprosjekt å sette inn to etasjer om en dag å fullføre. Med temperaturer over 120 grader Fahrenheit på varme sommerdager, er loftet - for de fleste boliger - ubrukte områder som slår bort energi og penger. Å sette inn en loftvifte er ikke bare kostnadseffektiv, det er også en viktig del av et økologisk effektivt hjem.

Andre artikkelen

Slik bruker du en rattskjærer
Hvordan legge gulvfliser i flere rom
Slik børste du male en ståldør
Typer Cavity Wall Insulation
Instruksjoner for å bygge Vinyl gjerde
Mest rimelig måte å bygge et hus på
Cabinet Design Checklist
Hvordan Finne Oak Trapper
Hvordan lage din egen mat-oppbevaring hyller
Sikkerhetsinstruksjoner for en roterbar sander
Slik installerer du en dørpinne
DIY Planer for Porches Med Shed Style Tak
Kan jeg sette Crown Moldings på en katedral tak?
Hvordan spiker en stol Rail
Hjemmelagde skjermrom
Hvordan kutte en Exisitng countertop
Garasje Døråpner Kjøpeguide
Moderne Backsplash Ideas
Problemer med walk-in badekar
Konstruksjonsdesign ideer for små baderom