Slik installerer Square Laminatgulv

Slik installerer Square Laminatgulv 

1.

Bruk hammeren og sperren for å forsiktig fjerne gulvkanten. Du må installere det senere, så ikke bry deg.

2.

Rul ut stivt skumunderlag i rader over gulvet, klipp dem i enden med en knivsniv og knytte radene sammen langs sine sømmer med duct tape.

3.

Mål bredden på rommet for å bestemme hvor mange firkanter som passer. Hvis firkantene vant ' t passe nøyaktig, så ta mengden av plassen som er igjen, legg den til bredden på et firkant og divisjon med 2 for å få bredden som start- og sluttfeltene må være. (Eksempel: Hvis firkantene er 12 tommer bred, og det vil være 4 ekstra tommer med plass i kanten av rommet, legg til 4 og 12 for å få 16, divider deretter med 2 for å få 8. Start- og slutningsraden skal hver være 8 tommer bred.)

4.

Lag de samme beregningene for lengden på rommet.

5.

Klipp startruten på fliser et bord så på bredden du har beregnet, tar av en ekstra 1/4 tommers for å tillate et `` utvidelsesgap '' på veggen (dette vil tillate th e gulvbrett for å bevege seg med klimaendringer). Legg flisene, lås endene sammen med tunge- og rillefittings. Klipp brikkene ved de vinkelrette veggene i henhold til beregningene du har gjort for lengden på rommet, og ta en ekstra 1/4 tommers.

6. Legg etterfølgende rader fliser , lås dem sammen på sidene med de tidligere lagde fliser og kutte endestykkene etter behov på bordsagen din. Arbeid vei hele veien over rommet, til du kommer til siste rad.

7.

Klipp brikkene for siste rad på bordsagen, i samme bredde som du kutter den første raden. Sett på nytt gulvtrimmen ved hjelp av en trimspiker, for å dekke opp ekspansjonsgapet og hold nede på gulvet.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid øyevern når du bruker en bordsag.
 • Laminatgulv er vanligvis utformet som et 'flytende gulv' system, noe som betyr at gulvene ikke er festet til noe. Gulvbrikkene låses sammen og sitter på et lag med stivt skum, men er ikke spikret på undergulvet eller veggen. Den holdes nede med gulvkledning på kantene. Vanligvis kommer laminatgulv i tunge og groove planker, men du kan også få den i torg. Installasjonsprosessen er lik, men med kvadrater må du beregne layoutet nøye for å sikre at eventuelle kutt du må gjøre på kantene på gulvet, er de samme rundt.

  Andre artikkelen

  Hva gjør en produsert hjemme permanent?
  Hvordan opprettholde bærekraftighet: Del 19
  Power Rotary Tools
  Hvordan bruke Pump Jacks
  Hva er Vinyl Composite Tile?
  Slik installerer du Granite Vanity Topper
  Hvordan lage et hjem grønt
  Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
  Hvordan Remodel en 1950s Ranch House
  Slik installerer du et bidet toalett
  Hva er fordelene med Cork Flooring?
  Slik fjerner du lakk fra kjøkkenskap
  Hvordan finne en Louisiana Mason
  DIY Etterbehandling Granittflis
  Grunnleggende loddeinstruksjoner
  Ulempene med fargede betong som gulv
  Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
  Hvordan bygge gjerder på bolig i San Diego
  Hvordan fikse revet gipsvegg
  Slik installerer du kanting for mursteinpavers