Slik fjerner du grout og lim

Slik fjerner du grout og lim 

1.

Legg en dekkduk på områder rundt den flislagte overflaten for å beskytte mot støv. Bruk maskeringsbånd for å feste kluten.

Don beskyttelsesbriller og støvmaske for å beskytte øynene og lungene fra støvet sparket opp mens du fjerner fugemasse og lim. < /p>

3.

Fjern innpussingen mellom flisene ved hjelp av et oscillerende kraftverktøy med et karbidmagasinblad. Kjør det vibrerende bladet over fugemasse mellom leddene på flisene. Når bladet beveger seg over fugemassen, vil det stryke fugemassen fra leddene, ned til klæbemidlet som holder flisene på plass.

4.

Fjern flisene ved hjelp av en pry bar. Plasser pry baren på kanten av hver flis og trykk på, løft kanten. Når kanten løfter, beveger du prybaren lengre under flisen, legger på trykk til flisen dukker opp.

5.

Fjern limet fra overflaten ved hjelp av et karbidmagasinblad holdt i en 45 graders vinkel. Skyv bladet langs limen, klipp det fra overflaten. Dette vil fjerne mesteparten av limet.

6. Bruk en orbitalslipmaskin til å fjerne spor av lim fra overflaten. Kjør sanderen i små sirkler over limet, slip det og slipp overflaten jevnt.

Tips og advarsler

 • Hold alltid din orbitssander i bevegelse. Ved å holde den på plass for en viss tid, vil den passere gjennom limet og fjerne et lag av overflaten under.
 • En stor del av remodeling en flislagt vegg er å fjerne fugemasse og lim som brukes til å binde flisen på plass og tillate bevegelse av individuelle fliser uten brudd. Fjerning er en enkel, men tidkrevende prosess, og du må bruke de riktige verktøyene og materialene. Når du er ferdig, vil din tidligere flislagt overflate være ren og klar, klar for hvilken bruk du velger.

  Andre artikkelen

  The Best Maintence Free countertops
  Miljøfordeler ved grønne tak
  Deler til stormdører
  Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
  Informasjon om byggetillatelser for lagringsskur
  Fordeler og ulemper ved solpaneler
  Steg-for-trinns Roll Roofing Installasjon
  Slik installerer du og legger ut fliser
  Slik installerer du en takvifte i et hvelvet tak
  Hvordan gjenopplive en betongbalkong
  Instruksjoner for installasjon av keramisk fliser
  Hvordan å fjerne gamle peel u0026 amp; Stick vinylfliser fra et gulv
  Legitimiteten til komposteringstoaletter
  Slik installerer du Sky Light
  Slik bruker du en våt flisesag
  Loft Garage Prosjekter
  Slik installerer du innfelt belysning i ny konstruksjon
  Hvordan designe rom med programvare
  Profesjonell Gipsvegg Installasjon Teknikker
  Slik rammer du en vegg av en hvilken som helst størrelse