Slik festes en Ledger til en Cinder Block

Slik festes en Ledger til en Cinder Block 

1.

Bor pilothull i lederkortet ditt. For dette eksempelet, anta en 2-tommer med 6-tommers hovedbokstav. Bruk en 1/4-tommers trebit for å bore pilothull hver 8 til 10 inches langs lengden på brettet ditt. Bruk en forsenkingsbit for å senke hvert hull for å la skruehodene løpe flush med ansiktet på hovedbokstavet.

2.

Bestem hvilken høyde på krympeblokken du trenger Fest din storleger og bruk et målebånd for å markere plasseringen for alle fire hjørner av hovedbokstavet på sylinderblokken.

3.

Hold hovedboksen på plass og bruk en nivå for å dobbeltsjekke banen. Ved å feste et dekk eller taklederbord på mindre enn perfekt nivå kan det føre til at dekk eller takstøtter mislykkes senere. Sett opp nivåets boble perfekt i midten av indikatormerkene.

4. Bruk en 3/16-tommers masonbit til å bore gjennom hvert pilothull i Ledgerbrettet inn i cinder-blokken til en dybde på 1/8 tommer. Dette vil markere plasseringene til pilothullene i cinder-blokken.

5.

Bruk et stykke maskebånd til å vikle rundt 3/16-tommers mason et punkt 1-1 / 4 tommer fra bittespissen. Dette vil tjene til å indikere dybden av pilothullene i cinderblokken.

6.

Legg til side lederkort og bore hvert merket pilothull til en dybde på 1-1 / 4 tommer. Bruk jevnt trykk og unngå å tippe borsiden til side for å sikre et vinkelrett pilothull. Blås støvet fra hullene slik at skruen fungerer som den skal

7. Hold lederkortet på plass på cinder-blokken. Sett opp pilothullene i brettet med blokkene. Begynn fra den ene enden kjøre en 2- 1/2-tommers betongskrue i trykkkonstruksjon gjennom hvert pilothull i brettet og inn i knivblokken. Gjenta for hvert hull, sørg for at hver skrue løper helt inntil hodet flushes med ansiktet på hovedboken bord.

Tips og advarsler

 • Hvis du er Ved hjelp av en roterende borer, bruk en roterende murerbit og ikke en konstruert for hammerboring. Kontroller emballasjen for detaljer.
 • Bruk alltid øyevern når du bruker elektroverktøy.
 • Bygherrer bruker ledgerbrett til å feste en struktur til en annen. Typisk laget av to-timers tømmer, legger hovedbokstavene seg horisontalt til en eksisterende struktur, for eksempel et hus eller en garasje, og brukes til å bli med på et dekk, tak eller annet tillegg til den opprinnelige strukturen. Ved å feste en storger til en cinder-blokk, er det lykkes å bruke riktig maskinvare.

  Andre artikkelen

  Screen Gazebo Prosjekter
  Gjør det selv rustfritt stål Backsplash
  Hvordan kantle laminatgulv
  Hva er Tourch-Down Roofing?
  Hva er Semi Vitreous Porselen?
  DIY Gasspeis Konverteringer
  Hvordan runder jeg over granittfliser?
  Solar Roof Installasjon
  Strålingsnivåer i benkeplater
  Slik installerer du metalldører
  Hvordan lage tre klær linjer
  Bruken av sponplater
  Kan jeg installere keramisk over gulv lim?
  Innramming Instruksjoner for et boblebad
  Installasjonsinstruksjoner for korkgulv
  Deler av et tak på et mobilt hjem
  DIY Slik fjerner du flis
  Hva kan jeg bruke i stedet for takrenner?
  Instruksjoner for installasjon av Toto Toalett
  Hvordan skal du behandle en Cedar Garage Door?