Slik dekker du en benkeplate

Slik dekker du en benkeplate 

1.

Sand hele overflaten av telleren med en vibrerende sander og 80-grit sandpapir, nok til å få det fri for noen glans. Tørk av støv.

2.

Mål de øverste og frontkantene av benken. Overfør hver måling til et stykke laminat, og legg til en tomme rundt. Merk den justerte målingen med en blyant og et nivå. Klipp den med en knivkniv, skår overflaten helt over og deretter knipse den.

3. Legg de kuttede stykkene av laminat med forsiden ned på aviser spredt ut på gulv. Coat ryggen av dem i et lag av kontakt sement, ved hjelp av en pensel. Coat overflaten av benkeplaten i kontakt sement. La kontakt sementet begynne å settes i henhold til instruksjonene (vanligvis ca. 20 minutter).

4.

Hold stykket til forkant av benken foran området hvor det blir limt. Få det riktig justert, slik at 1-tommers overheng på alle sider. Trykk den på overflaten. Rull over den med laminat j-rullen.

5. Trim av de overliggende kantene av laminatet med ruteren og laminatskåret, og kjør litt langs kanten av benkeplaten.

Legg leggestenger over overflaten av benken, fra forsiden til baksiden, om en fot fra hverandre. Sett det store toppstykket laminat på toppen av stengene. Juster den til riktig posisjon, slik at 1-tommers overhand rundt kantene.

7.

Trekk stengene rett ut mot deg, fra midten av benken, skyv laminatet ned som du gjør for å komme i kontakt med overflaten. Rull ut overflaten med j-rullen når du fortsetter å trekke ut stengene, til hele stykket er nede. Trim av kantene med ruteren.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du bruker ruteren.
 • Bordplaten har kommet langt fra dagene da du kunne velge mellom bare noen få nyanser av glanset, flekkete grå. Laminat er tilgjengelig i alle typer farger og teksturer, hvorav noen ser nesten ikke skiller ut fra skifer eller marmor når de er installert. Du kan installere nytt laminat rett over det gamle, forutsatt at det gamle laminatet er solid og sikkert på benkeplaten. Laminat er installert ved hjelp av kontakt sement, en kjemisk lim som er utformet slik at den bare binder seg til andre overflater som har kontakt sement på dem.

  Andre artikkelen

  Stiler av singelruten
  Hvordan gjenopplive glassfiber dusjbase
  Hvordan bli med Wood Trim
  DIY Bygg et hjørne skap med en lat Susan
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Instruksjoner for betjening av gaffeltruck
  Hvor lenge skal Acclimate Hardwood Flooring Material?
  Linoleum Styles
  Hvilke produkter er der for Resurfacing Asphalt?
  Slik installerer du Quarter Round Trim
  Slik fjerner du mal fra konkrete trinn
  Slik tegner vegger og gulv
  Hvordan man forsegler meksikanske fliser
  Hvordan sette opp Wallboard på taket
  Typer av Timber Beams
  Hvordan måle for flisinstallasjon
  Hvordan blokkere banke en stasjon
  DIY: Bytting av et gulvavløp
  Slik installerer du dusjdører på badet
  Steg-for-trinn Garasje Bygg Instruksjoner