Slik bruker du en Mason meisel

Slik bruker du en Mason meisel 

1.

Mål med et målebånd det åpne rommet som krever en murstein eller et stykke blokk som skal kuttes. Pass på å kompensere for plassen som trengs for mørtel. Dette vil variere avhengig av hvilken type murverksprodukt som brukes og den gjennomsnittlige størrelsen på mørtellinjene i resten av produktet.

2.

Overfør målingen av åpningen ved markerer murproduktet med blyant. Bruk et innrammingstorg eller et firkantfelt for å tegne en rett føringslinje over muren på overflaten.

3.

Vip murerproduktet over og overfør merket til denne siden av murverkproduktet også.

4.

Plasser bladet på en murstein meislet i linje med blyantmerket. Hold meisens skaft med en hånd, ta en liten sledehammer i den andre, og slå enden av meiselen med sledehammeren, så meiselbladet begynner å danne en poengsum.

5.

Vip murerproduktet over for å avsløre den andre linjen og skår langs den linjen også. Alternativt mellom sidene av murverkproduktet, som scorer langs linjene et par ganger per side til murverkproduktet bryter rent langs punktlinjen.

Tips og advarsler

< li> Bruk lærhansker når du klipper murverk med murstein.
 • Husk at denne prosessen tar litt tid for å få en ren pause i begge poengene. Ta det sakte, og ikke slå meiselen for hardt. Pause kan ikke være rent hvis du prøver å kutte murproduktet for raskt.
 • Masonry meisler brukes til å kutte forskjellige murverk produkter, inkludert murstein, betongblokker, elv bergarter, flaggstene, sandstein blokker og pavers. Alle disse produktene kan kuttes med en gass- eller elektrisk paver eller murstein, men disse metodene er ekstremt høye. Det er imidlertid litt sakte å kutte murverkprodukter med murstein meislet og tar litt tid. Meiselsnittet er mye roligere, og med litt øvelse kan alle bli gode på det.

  Andre artikkelen

  Slik måler du radius for bøye plater
  Leed sertifisering forklart
  Slik legger du Sheetrock på et hvelvet tak
  Hvor mye skal jeg betale for flisegulvinstallasjon?
  Dusjfliser Ideer Bruke Black, White u0026 Maroon Fliser
  Moderne Utvendig Design Ideer
  Garage Floor Refinishing u0026 Protecting
  Hvordan måle med en laser
  De beste måtene å lydisolere et tak
  Slik reparerer du sprekker i en plastgass tank
  Slik installerer du glassfiberstøping
  Baderom VVS Installasjon
  Kjøkken Caulking Tips
  Hvordan remodel og designe et hus
  Wet Saw Tips
  Tørrvegg Estimerende Tips og triks
  Veibeskrivelse til å installere tregulv
  Slik reface et tre kabinett
  Kobber Wire Alternativer
  Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer