Skal jeg isolere mellom murstein og gips?

Skal jeg isolere mellom murstein og gips? 

Legge til tørrvegg

Tilførsel av gips til en eksisterende mur eller mur består av å feste furring strips (2- eller 3-tommers brede og 1- eller 2-tommers tykke striper av tre) til veggen med betongfester. Gipset er festet til stripene, og dette etterlater et tomrom på bare 1 eller 2 tommer mellom de to flatene. Den enkleste og mest kostnadseffektive måten å isolere innenfor disse parametrene, er å legge til skumkjernesisolering som tilsvarer tykkelsen på dine furringstrimler.

Eksisterende hjem

Isolering mellom gips og murstein bak det i et eksisterende hjem krever større renovering. Gipsvegget er fjernet nok til å gi tilgang til det smale tomrummet som oppstår av furringstrimmelene, slik at det kan tilsettes en sprøyteisolasjon, eller den er helt fjernet og omformet med skumkjernesisolering og ny gips. Dette skaper en dramatisk innvirkning på rommet, og opprydningen alene er dyrt. Den samlede energibesparelsen vil aldri bli realisert i livet ditt. Det er langt bedre å fordoble dine energieffektiviseringsarbeid ved å bygge opp og modernisere isolasjonen på loftet og oppgradere vinduene og utvendige dører.

The Bottom Line

Kostnaden for å ettermontere eksisterende boliger med isolasjon mellom murstein og gips er uoverkommelig sammenlignet med fordelene. Virkningen av konstruksjonen er dramatisk, og reduksjonen av energibruk og tillegg til hjemmet komfort er minimal.

Ny konstruksjon realiserer en liten fordel ved å installere skumkjernesisolasjon, og kostnaden og hodepine involvert i å oppnå den fordelen er minimal.

Hvis 'hver eneste liten bit hjelper' er måten du nærmer deg å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt, er det ingen ulempe for isolerende murvegger. Nettoeffekten av isolasjon mellom murvegger og gips er ubetydelig, spesielt hvis du arbeider med en eksisterende konstruksjon som må ettermonteres. Selv nye installasjoner får minimal nytte av det ekstra laget, fordi hulrommet mellom gips og murstein er så begrenset. Det er mulig, men det kan være ting du kan gjøre andre steder som resulterer i en større netto gevinst i effektivitet.

Andre artikkelen

Slik planlegger du innfelt lys for et kjøkken
Slik sikrer du vasken din til en granitt benkeplate
Slik installerer du DuraCeramic Tile av Congoleum
Hvordan lage større grout linjer i gulvfliser
Hvordan installere Wood Shakes
Hvordan bygge små hjem
Hvordan koble opp en gasspeis
Modulære byggetyper
Installasjonstrinn for Crown Molding
Hvordan Lim Bordplaten Laminat til eksisterende laminat
Hvordan forhindre støvbygging i tak
Slik installerer du skap på en blokkmur
Slik bruker du en Wood Router for første gang trygt
Hvordan bygge et moderne hus
Bambus Vs. Hard Wood
Slik installerer du Click Flooring
Hvordan finne de riktige baderomsarmaturene
Slik installerer du en plantehenger i et strukturert tak
Interaktiv kjøkkenplanlegging
Gjør-det-selv Spray Utvidbar isolasjon