Sheet Metal Punching Tools

Sheet Metal Punching Tools  Uansett om du jobber med litt DIY eller er involvert i et stort byggeprosjekt, kan kutting og stansing av metall være en hyggelig og enkel prosess. Ved hjelp av bare noen få verktøy, enkelt anskaffet fra en maskinvarebutikk (eller din egen garasje), slå forskjellige hullstørrelser, skape sammenføyde kanter og markere områder for å kutte platen når det er nødvendig.

Håndstans

Denne håndholdte enheten setter et tonn stansekraft i grepet. brukes til mildt stål, opptil 1/4-tommers hull, og leveres med tilbehørsstanser på 3/32 inntil 9/32 inces.

Knock-out Stanser

Knock-out stanser er festet til en skiftenøkkel og brukes til å lage enkle, glatte hull. De sparer tid på boring, håndmontering og saging. Hver utslagning er en bestemt størrelse, for jobber som krever flere store slag, anskaffer flere knock-outs (knock-out punch sizes kom inn i 1/2 tommer gjennom 3 1/8 tommer.)

Flensverktøy

Hver gang du kutter mer enn ett stykke metall samtidig, vil et flenserverktøy helle Hold kanten perfekt sammen. Dysen på flensverktøyet skaper en 1/2-tommers kantet kant på metallet. Den andre enden av verktøyet legger til en 3/16-tommers slag. Verktøyets kropp har et komfortabelt gummihåndtak.

Utility Automatic Center

Dette enkle pennlignende verktøyet er en lettvekts måte å slå på plater. Det kan festes til en borekrone for senterpunching og eliminerer behovet for å hamre hull i metallet. Den er laget av legert stål og kan justeres avhengig av tykkelsen / vekten av metallet.

Andre artikkelen

DIY: Postform Countertop
Kommersielle takmaterialer
Hvordan lage betonggulv for laminatgulv
Hvordan installere Lim Down Hardwood Floors
Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
Solkraftprosjekter
Hvordan sette Wilton Band Saw Speed
Sammensetning Taktekking Farger
Hvordan å refinfinere melamin skap
Moderne Base Molding Ideas
Hvordan bygge dine egne trusser
Composting Toilets u0026 Building Codes
Ulike typer vannrør
Hvordan er firkantede føtter laget for sidespor?
Levetid av helvetesild
Hvordan klippe Trim for Crown Molding
Hvordan Trim Wood på en Bordsag
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser på en kjelleregulv
Hvordan lage tregulv på en sirkulær vegg
Slik reparerer du utvendig hjørne av en gips