Selv Solar Installasjon

Selv Solar Installasjon 

Solar Electric

Solar elektrisk er den dyreste typen solinstallasjon fordi det krever bruk av solceller, som er ganske kostbare. Imidlertid kan litt skadede monokrystallinske solceller hentes i mange fra produsenter og fra online-auksjoner for mer enn halvparten av kostnaden for uberørte celler. De litt skadede cellene produserer færre watt enn uberørte celler, men når de er implementert i en matrise, vil den lavere effekten gjøre liten forskjell.

For å bygge en solcelle, må du først bygge en ramme. En typisk ramme for en hjemmeinstallasjon er 45-3 / 4 med 22-1 / 4 tommer og kan bygges av kryssfinér innrammet av 3/4 ved 3/4 tommers treforming. Når rammen er bygd, bygg inn en rekke solceller bestående av seks rader og seks kolonner av monokrystallinske solceller. Cellene er kablet i en matrise som slutter med en blokkerende diode etterfulgt av en elektrisk kontakt. Når ledningen er ferdig, dekk cellene med et stykke plexiglas.

Et solenergi elektrisk system består av solceller, batterier og omformere. Cellene bruker solen til å produsere elektrisitet som blir matet inn i batteriene. Denne energien er da tatt fra omformeren, omgjort til vekselstrøm og gjort tilgjengelig for husholdningsapparater. Batteribukser og omformere leveres alltid med bruksanvisningen.

Solvarmeanlegg

Solvarmeverk ved å samle varmeenergi fra solen og bruke den til å varme luft eller vann. Dekk et stykke kryssfiner i metallplater som er malt flatt svart. Bygg en lufttett isolert boks dekket i glass eller plexiglas rundt platemetallet. Stor mengde varme kan samles inn i esken.

I solvarmeaggregatene er varmen som er fanget i boksen i form av varm luft. pumpes inn i et rom som varme, noe som fører til at kjøligere luft sippes inn i bunnen av kollektoren. I solvarmeanlegg i varmtvannsanlegg pumpes kaldt vann fra bunnen av en vanntank til en radiator som er innbygget i samleren. vann beveger seg gjennom radiatoren, det er oppvarmet av s un og pumpes ut av systemet tilbake i toppen av vanntanken. Denne prosessen fortsetter så lenge solen er oppe, og sykler vannet kontinuerlig gjennom oppsamleren og holder det varmt. Du kan bygge radiatoren for et varmtvannssystem uten kobber eller PVC-rør. For maksimal effektivitet, isoler rørene med aluminiumsbånd eller fluorescerende lyspærer som er malt malt. En solinstallasjon kan gjøres hjemme med minimal kunnskap om snekker og elektronikk. Du må konstruere de grunnleggende rammekonstruksjonene til solpaneler sammen med grunnleggende ledninger og lodding. Ikke bare er selve konstruksjonen og implementeringen av solenergi og solvarmeanlegg strengt fremover, de fleste materialene er tilgjengelige på lokale maskinvareforretninger.

Andre artikkelen

Verktøy som trengs for å bygge logg hus
Verdi av bygningsisolasjon
Hvordan lage molds for forming Concrete
Mantelhylle Installasjon
Slik bruker du en våt flisekutter
Slik bygger du et fliserens dusjområde
Typer av benkeplate tilgjengelig
Hvordan male og Refinish Keramisk Tile
Slik isolerer du vegger med stiv skum
Slik installerer du Tile Over Formica countertops
Hvilken hensikt har en voksring?
Hva er en ikke-overkommelig kjeller soverom?
SpectraSet Tile Laying Instruksjoner
Hvordan Kutte Plast Laminat til en benkeplate
Hvordan polere en grov betonggulv
Slik fjerner du motoren på en Ryobi BT3000
Hvordan lage et ventilert røykerom
Slik feilsøker du Caulk-farge som ikke passer til grout
Slik Vanntett En Bath Wall
Effekten av varme på keramisk flis