Rimelig Gulv Alternativer

Rimelig Gulv Alternativer  Gulv beskytter grunnlaget for et hjem. Når du prøver å bestemme seg for å velge en type gulvmateriale, har du flere viktige faktorer å vurdere. Gulv må kunne motstå buler, riper og holde opp under trafikk og fuktighet. Mens mange naturlige gulvmaterialer er dyre, er det fortsatt alternative alternativer som er tøffe, attraktive og kostnadseffektive.

Laminat

Laminatgulv er allsidige. De kan etterligne utseendet på tre, stein eller flisegulv til en lavere pris. Laminatgulv er laget av syntetiske materialer. De vekker ikke når det blir fuktighet som tregulv gjør, og de er motstandsdyktige mot buler og riper. Lett å installere, kan laminatgulv ofte settes inn uten hjelp av profesjonelle, som kan spare penger på installasjonstidspunktet. Laminatgulv kan passe lett ved feiing og mopping fra tid til annen. Hvis de er ordentlig vedlikeholdt, kan de vare hvor som helst fra 15 til 30 år. Langt færre trær er nødvendig for å lage et laminatgulv i motsetning til et tregulv, så de er mer effektive med ressurser også.

Vinylfliser

Vinylflisegulv er blant de minst kostbare gulvalternativene på markedet, selv om de ikke legger til verdi for et hjem. Finnes i enten en limløs flis eller en klistremerke, kan vinylflisegulv installeres av nesten alle. Vinylfliser kan utformes for å matche ethvert huseiers tema, da de er syntetisk produsert. Siden de ikke har problemer med å håndtere fuktighet eller varme, kan vinylfliser i alle rom, inkludert bad og kjøkken. Vinylfliser på gulv kan rive eller rive ganske enkelt, så det er best å være forsiktig rundt dem.

Vinylplater

Vinylarkgulv er billig, og de krever mindre arbeid å vedlikeholde enn noen annen type gulvmateriale. Vinylplankulv er tilgjengelige i alle typer design eller farger, og de kan til og med skape for å etterligne naturlige materialer som tre og stein Vinylarkgulv er mindre anstrengende å stå på i lengre perioder enn hårdere gulv, for eksempel laminat og keramisk fliser, men de kan bli revet eller revet hvis det ikke er forsiktig. Vinylplankulv er vanskeligere å installere enn laminat eller vinylflisergulv, og de kan kreve profesjonell hjelp til å installere.

Andre artikkelen

Hvordan holde prisene lave når man bygger et hus
Sikkerhet for Tørrmurstiler
Kostnaden for et konvensjonelt bygget hjem Vs. et Eco Home
Hvordan måle kvadrater på et tak i taket
Slik isolerer du vegger med stiv skum
Steg-for-trinns anvisninger for Tumbled Marble Grouting
Hvordan lim ned gulvfliser
Hvordan installerer jeg Bertch-skap?
Hvordan kutte Fiber Glass Duct Board
Hjemmelaget Plexiglass Backsplash
DIY Klar Mix Betong
Hvordan finne Square Yards
Hvordan Beregne Diameter av Wire
Hvordan bøye plater for hånd
Hvordan sette en peis i et mobilt hjem
Slik monterer du bevegelseslys
Stick sveisetips
DIY: Prefab laminat benkeplate
Slik bytter du ditt eksisterende gulv med keramisk flis
Typer av brennende ovner