Punch List for Remodeling et hus

Punch List for Remodeling et hus  Tenk på en stempelliste som en oppgaveliste for entreprenør eller underentreprenører å fullføre før du logger deg av på en ombyggingsjobb. Det er en måte for deg og entreprenørene å bli enige om hva som fortsatt må gjøres, og sørge for at avtalen kan håndheves.

Baseline

Skriv ned alle de tingene som er inkludert i jobben. Vær spesifikk og list alt du kan tenke på, ned til den siste ansiktsplaten. Det er ingen måte å evaluere jobben som ble gjort uten grunnlinje av avtalt forventning.

Ledelse

På hvert tidspunkt under konstruksjonen, legg til nye elementer eller slett andre som detaljer om prosjektendringen. Hold denne hovedlisten oppdatert.

Organisasjon

Velg en metode for å kategorisere hvert element. Vurder å slå opp masterlisten etter rom, eller grupper den av underentreprenør.

Inspiser

Når arbeidet nærmer seg sin konklusjon, krysse av hvert element som er fullført tilfredsstillende. Legg til elementer som er ferdig, men krever ekstra oppmerksomhet. Dette er elementene som virkelig utgjør stempellisten.

Konferanse

Møt med hver enkelt person som er ansvarlig for hver fase av konstruksjonen, og del listen over elementer med dem. Kom til en avtale om hvilke av dine bekymringer som er gyldige og må tas opp.

Eksempler

Noen ting du kanskje merker er spikerhull som fremdeles må fylles, en kroneformingsfeste som ikke er grundig caulked eller en manglende bryterplate. Når du har avtalt med hver avdelingshode om behovene som skal løses, angi en tid eller dato for ferdigstillelse og skriv det på stempellisten. Få hver person til å registrere listen som er spesifikk for dem.

Andre artikkelen

Typer House Foundations Med Crawl Space
Hvordan beregne hullstørrelsen for skruer
Typer av utvidet metall
Viktig informasjon om å bygge et nytt hus
Forskjellen mellom hus og modulære hjem
Garasjestiler for hjemmetillegg
Typer av HVAC kanaler
Installasjonsinstruksjoner for kjøkkenskap
DIY: Elektrisitet til en garasje
Informasjon om bygging av grønne hjem
Ideer for kjøkkenet bor
Skap Refacing Styles
Hvordan lage en toskansk pergola
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Slik fjerner du Vinyl Siding når du bruker Stucco
Effekten av sveising på høyt karbonstål
Lette garasje tak alternativer
Slik reparerer du laminatskap
Gjør det-selv-instruksjoner for en dyrket steinmur
Slik bytter du en blad på en mitsag