Monteringsanvisning for aluminiumsdeksel

Monteringsanvisning for aluminiumsdeksel 

Grov åpning

Nye aluminiums skyvedørinstallasjoner krever at du oppretter tøffe åpninger. En grov åpning er åpningen mellom trimmerpinnene og fra bunnen av toppen til karmen.

Uansett om du jobber med en bærende vegg eller ikke, er det bra å installere bracing for å støtte strukturen over den grove åpningen. En bærende vegg gir støtte for strukturen over den.

Installer en 2 x 4 eller 2 x 6 for hver stud fjernet fra veggen. Prøv å ikke finne patio døren nærmere enn 4 meter fra et hjørne. Bruk de samme grunnleggende prosedyrene for innramming av terrassedørens grove åpning som du ville for å utforme en hvilken som helst døråpning.

Generelt kan du finne på å legge 7 inches til bredden av den grove åpningen og 1 tommer til høyden. Bredden beregnes ved å legge til to trimmerpinner (6 tommer) som støtter hver ende av dørhodet.

Den typiske dørkanten er 9/16 tommer tykk. Dørprodusenten kan kreve en annen u0026 # xBD; tomme. Den ekstra plassen gjør at du kan wiggle rommet til å plassere wood shims som du rette døren og nivå det.

Header u0026 amp; Jambs

Gjør dørhodet samme lengde som den grove åpningen. Overskriften støtter delen av veggen over aluminiumsskyvedørene. Bruk 2-2 x 10 eller 2 x 12 lengder av tømmer til topptekst. Legg et 3/8-tommers kryssfinerpanel bredden og høyden på toppteksten mellom 2x brettene for å gjøre toppteksten nær tykkelsen til vegginnramming. Spik to trimmere til kongen stud på hver side av åpningen. Kongen stud er 2 x 4 festet på enden av en veggdel før et vindu eller dørrøft åpning innramming. Installer topptekst. Fest jambene til topp og trimmere, men sett ikke neglene helt inn i rammen. Dette vil tillate deg å sette inn treskår for å stramme og dørrammen i løpet av den endelige plumb- og nivelleringsprosessen.

Ramme u0026 amp; Dørinstallasjon

Bestem om høyre eller venstre operasjon. Følg instruksjonene for montering av aluminiumsruten. Påfør caulk rundt toppen og sidene av aluminiumsrammen som beskrevet i instruksjonene. Legg også en perle av fugemasse langs karmen.

Sett dørkarmen på plass, og legg deretter et spiker i partiet i ett hjørne for å holde dørkarmen på plass. Rett og nivå toppen av rammen først. Når du er fornøyd med at toppen av aluminiumsportens dørramme er nøyaktig og horisontalt nøyaktig, plumb og nivåer sidene av rammen.

Start med glidende dørpanel, skyv det glatt langs sillglide som du ruller den på plass. Smør rullene om nødvendig. Installer den faste døren. Du må kanskje justere rullene for å få riktig passform. Monter låsemekanismen. Caulk omkretsen av døren og legg til eventuelle værstripping. Aluminium skyvedører er flotte for å åpne hjem til vakkert anlagte verft, dekk eller terrasser og gir enkel tilgang mellom interiør og eksteriør.

Instruksjonene nedenfor er for å installere en patio dør i en tre struktur. En murverksinstallasjon krever en annen tilnærming til å skape en åpning, for eksempel å installere en lintel eller stålplate over åpningen. Imidlertid er resten av prosessen i utgangspunktet den samme.

Andre artikkelen

Byg ditt eget vinerom
Hvordan lim ned gulvfliser
Slik bytter du hengsler på kjøkkenskap
Slik binder du en Excel-tabell til en AutoCAD-tegning
Kan du ta en metall tak?
Spesialverktøy for betong
DIY Wall Niche
Hvordan man forsegler meksikanske fliser
Slik installerer du en metallgassrør
Hva er gode materialer for lydisolering?
Slik beregner du for VVS-utstyr
Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus?
Hvordan installere Tile Floor over laminat
DIY Skap for side-by-side vaskemaskin u0026 amp; tørketrommel
Solar vannvarmer prosjekt
DIY Legg til vaskeromsutvidelse
Slik måler du på Laminat Formica kjøkken benkeplater
Slik installerer du Crown Molding som en Pro
Hvordan riktig bruk en gjenvinnende sag
Hvordan påføre støping