Konstruksjon Innramming Verktøy

Konstruksjon Innramming Verktøy  Ramme konstruksjon er en byggemetode som bruker enten tre eller metallpinner som er satt sammen på en bestemt måte for å lage vegger, tak og andre slike strukturer. Enten ombygging av et hus eller å bygge det fra grunnen, er de grunnleggende konstruksjonsverktøyene alltid de samme. Med unntak av et par elektrisk drevne verktøy kan en snekker ramme en struktur med bare verktøyene i verktøybeltet.

Målebånd

En av de første tingene som gjøres i konstruksjonen, er å måle. Et konstruksjonsmålebånd er vanligvis laget av et tynt metall og har tommer og centimeter merket på metallet. Dette tynne metallet er stivt nok til å brukes som en linjal, men tynt nok til å spole seg inn i foringsrøret når det ikke er i bruk. De fleste av disse har en knapp for å stoppe båndet fra coiling mens du tar en måling. Når målingen er ferdig og knappen slippes, skyter båndet tilbake i saken og spolene. Et målebånd som brukes til innramming, er vanligvis mellom 12 fot og 25 meter lang.

Rammefelt

Dette verktøyet brukes når du markerer en tre- eller metallramme som skal klippes. Etter måling av lengden som er nødvendig fra materialet, er det laget et lite blyantmerke og torget ligger rett over merket. Torget sitter flush mot siden av studen og gir deg en perfekt rett kant for å løpe blyanten over. Denne linjen som er tegnet, vil være veiledningen for å kutte studen.

Saw

Sager brukt til rammekonstruksjon kan være elektriske eller ikke. Elektriske sagger er det som de fleste rammere bruker i disse dager. De er mye raskere enn de tradisjonelle håndsagene. Den vanligste elektriske såken som brukes i konstruksjon av konstruksjon er ferdighetssagen, også kjent som en sirkelsag. Den samme såken kan brukes til å skjære metallpinner eller trepinner, men et annet blad vil bli brukt.

Rammer Hammer

Hammeren brukes til å spike rammen sammen. En innramming hammer er forskjellig fra motsatt, den ferdige hammeren, ved at ansiktet på hodet er grovt med et vaffelmønster. En ferdig hammer er glatt og brukes til finere treverk.

Skruepistol

Med metallpinn brukes skruer i stedet for negler. De er skrudd inn i studene ved hjelp av en borepistol, også kjent som en skruepistol. Denne elektriske skrutrekkeren gir rask og enkel montering av rammen. Skruer og skruepistoler kan også brukes i treinnramming hvis frøken ønsker.

Andre artikkelen

Slik installerer du et tinntak med skruer
DIY Installere VVS for et toalett
Flytting av hammerflis
Hvordan lage en benkeplate for granitt
Hvordan bygge en infrarød paint remover
Hvordan å forberede seg på å installere et utendørs boblebad
Hvordan snu en kjeller inn i et soverom
Hvordan bygge en flisheart til en peis
Slik installerer du Quarter Round Trim
Hvordan Bytte Teppe Til Linoleum
Hvordan designe franske dører
Attic Shelving Ideas
Definisjonen av PVC-rør
Metoder for Reroofing
DIY Kjøkkenteller
Den beste måten å male glassfiberdører
Slik beregner du antall metalltakstykker som trengs
Hvordan å formatere en grov åpning bifold dør
Slik bruker du en selvnivelleringsblanding på et betonggulv
Hvordan holde Tapcons Fra Breaking