Kan jeg installere bambus over vinyl på kryssfiner gulv?

Kan jeg installere bambus over vinyl på kryssfiner gulv? 

Leaving Vinyl Flooring

Tro det eller ei, det er noen grunner til at du kanskje vil forlate vinylgulvene på plass når du installerer bambusgulvene. Vinylgulv kan faktisk virke som en fuktighetsbarriere, og beskytter bambusgulv fra fuktproblemer. I tillegg er fjerning av vinylgulv ofte en vanskelig oppgave som krever mye tålmodighet og hardt arbeid. Pluss, hvis vinylgulvene er svært gamle, kan det være asbest i limet under vinylen din.

Vesken for å fjerne vinylgulv

Vinylgulv kan bli løs, gull eller ujevn. Hvis det er store problemer med vinylgulv, bør du vurdere å ha den fjernet før du installerer et bambusgulv. Kontroller gulvet ditt for løs vinyl, ujevne områder og store hull eller hull som kan føre til at bambusgulvene blir installert på en ujevn måte.

Hva gjør du?

Vinylgulv som har mange problemer må fjernes eller fast før ny gulv kan installeres. Hvis du bestemmer deg for å fjerne vinylgulv, må du sørge for at gulvet er nivå før du installerer den nye bambusgulvet. Bruk et gulv filler for å glatte og nivå vinylgulvet. Kontroller alltid undergulvet og vinylen for problemer. Problemer i undergulvet vil kreve festing, og du vil sannsynligvis måtte fjerne både vinyl og undergulvet. En av de grønneste alternativene for ny gulv er bambus. Bambus vokser raskt og har blitt et populært gulvalternativ på grunn av bærekraft og skjønnhet. Hvis du ønsker å erstatte vinylgulv med bambusgulv, kan du lure på hvor du skal begynne. Mens du ikke alltid trenger å trekke opp den gamle vinylgulvet, er det få ting du bør vurdere når du installerer det nye bambusgulvet.

Andre artikkelen

Hvordan kutte et gjerdepost for å installere en port
Hvordan å ramme en bad vegg speil
Hvordan bygge en flis baderom dusj
Ideer til å trekke ut peis varme
Utvendig Trim Ideas
Stucco Veibeskrivelse
Hvordan tegne en blå utskrift av huset ditt
DIY Kitchen Base Skap
Interiør Smale franske dørideer
Gjør det selv Peis Design
Marble vs Vitrified Tiles
Wood Burning Fireplace Ideas
Slik Level et gulv for keramiske fliser
Hvordan bruke en Power Coping Saw
Pris Pfister Kjøkkenkranes Feilsøking
Hvordan kutte fleksibel gassrør
Hva er Blacktop laget av?
Slik Refinish Gamle Betong Steps Bruke Dekorative Cement
Slik fjerner du stempelet fra OSB Wood
Epoxy Floor Finishing