Installasjon av badekar og avløp

Installasjon av badekar og avløp 

Fjerning av den gamle forsamlingen

Noen ganger kan korrosjon og annen oppbygging gjøre det vanskelig å fjerne den gamle silen, som er gjenget i dreneringssko som er festet under karet. Sprøyt litt penetreringsolje på forbindelsene. Prøv å bruke to skruer som er satt inn i silen. Hvis det ikke virker, gjør du et kutt i silen med et kort blad i din gjensidige sag. Vær forsiktig så du ikke kutter inn i karet.

Når du bytter ut en gammel drenerings- og overløpssamling, ta en flat tømmerkniv og rengjør overflaten rundt åpningene. Det kan hende du må bruke en kjemisk rengjøringsmiddel for å fjerne hardvannsforekomster.

Avfalls- og overstrømssett

Det vanligste og minst kostbare materialet for badekaravfall og Overflateaggregat er PVC eller polyvinylklorid. Det finnes imidlertid et bredt utvalg av ferdige produkter, inkludert messing, nikkel, krom og polert messing. Også bestemme hvilken type avløp og avfallssammenstilling du vil installere. Det er i utgangspunktet to typer av badekaravfall og overløpsmodeller: stikkontakter og popup-vinduer. Stempelaggregatene har spak på overløpsdekkene. Pop-ups passer i avløpsrøret.

Installasjonsretningslinjer

Det kan bidra til å legge ut komponentene i rekkefølgen av installasjonen. Følg instruksjonene for montering og installere enheten. Gjør en testpasning før du fester komponentene på plass. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvor du trenger å trimme rør. Bruk en fin tann hack sagblad for å gjøre dine kutt. Trene litt tålmodighet her, og ikke trimme for mye materiale fra røret. Det er viktig å få riktig passform. Før du setter avløpsslangen, legg en liten perle av rørleggerens kitt eller tetningsmasse på undersiden av flensen. Dette vil tette fugen mellom karet og dreneringsskoen og holde vannet fra å komme til gulvet.

Fest avløpsskoen, som er den albuelignende passningen med et kort horisontalt rør. Påfør tetningsmidlet rundt den svarte pakningen. Hold avløpsskoen når du trekker avløpsrøret inn i skoen. Pass på at du bruker en skiftenøkkel for å gjøre tilkobling vanntett.

Monter overløpet. Pass på at den tykke, svarte pakningen sitter riktig på overflowrøret. Pass på overløp ved åpningen øverst på baksiden av karet. til dreneringen. Hvis du arbeider alene, må du kanskje bruke noen kanaltape for å holde den midlertidig på plass.

Hvis det er aktuelt, installer koblingsaggregatet for en stempelformet enhet i overløpet Åpne koblingsstangen til overløpshetten, og før den gjennom åpningen. Følg th e retningslinjer for å feste stopperen til koblingsstangen. Test forsamlingen før du foretar de endelige tilkoblingene. Et badekaravfall og overløbsinstallasjon er ganske enkelt å utføre på en ny badekarinstallasjon fordi du kan installere drenerings- og overløpsenheten før du setter karet på plass. Men når badekaret er plassert mot veggen, gjør det stramme rommet det vanskeligere å koble avfallet og overløp. For badekar som allerede er på plass, kan et tilgangspanel gjøre badekaret avløpssammenheng mer tilgjengelig. Installasjonen kan utfylles av nesten alle villaeiere med de riktige verktøyene og litt tålmodighet.

Andre artikkelen

Stair Railing Alternativer
Hvordan Bytte Blader i en Coping Saw
Hvordan smøre Garage Dørspor
Tips om boring 3/4 hull i betong
Slik laster du en Campbell Hausfeld neglpistol
Wood Foundations Vs. Betong
Forslag til å ta av keramisk veggkledning
Hvordan legge fliser på et gulv som ikke er Plumb
Hvordan å leve av nettet - Etisk energi
Slik legger du til isolasjon på en tømmerramme
Lagringsenhetshemmeligheter
Slik bytter du en keramisk flisegulv over en mudjobb
Slik installerer du Edge Tile
Slik monterer du en bærbar carport
Slik installerer du en dørtröskel på keramisk flis
Senior Mobile Home Parks i Greenville, South Carolina
Typer av dekkgulv
Form Making for Betong Trapper
Hvordan designe før Home Wheelchair Ramp Building
Hvordan Prep Cultured Marble for Caulking