Ideer til baderomsflis nisje

Ideer til baderomsflis nisje  Baderomsfliser nisjer spenner fra små flislagte hyller og såpe retter bygget inn i en vegg til et nisjeområde som er stort nok til å være et stua. Selv om de fleste små fliser blir brukt på dusjvegger eller på badvegg over badekaret, kan de settes inn i hvilken som helst vegg i rommet. Du kan bruke en liten flis nisje over vasken som en såpe parabol, en middels nisje ved siden av toalettet som toalettpapir eller en stor nisje langs en tom vegg som et håndklehylle.

Classic Tile Niche Ideas

En brikkesnit med klassisk stil er det mest populære valget for folk som foretrekker rene linjer og subtile farger. En enkel, liten, firkantet, hvit fliser nisje over et porselen badekar skaper en nøytral plass som komplimenterer en rekke temaer. Bruk kremfliser med lys, blomstertrimning for å skape en boarder rundt et stort rektangel, flis nisje i dusjen. Fyll nisje med ren kremfliser til et nøytralt rom med en lys, feminin touch.

Moderne Tile Niche Ideas

Hvis du foretrekker en moderne stil på badet ditt, kan du utforske forskjellige moderne utseende på fliser nisje ideer som passer dine behov. Plasser to, små, firkantede fliser nisjer langs en hvit flislagt vegg i dusjen. Boarder nisjene med små, svarte fliser og legg svarte fliser langs nisjenes bakvegger. Dekk bunnene, toppene og sidene av nisjene med sort og hvit rutet flis. Sett en matchende nisje ved siden av toalettvasken og en ved siden av toalettet ditt for å gjøre stilen sammenhengende. Baderom med grå skiferfliser vegger sammen godt med moderne fliser. Lag en enkel rektangel nisje i dusjen for å lage en slank silhuett. Bruk en enkelt, grå flis med en hevet, hoppende delfin i midten på baksiden av nisje for å skape et elegant tema. Legg til en matchende nisje på hver side av forfengelsespeilet for å knytte rommet sammen.

Country Tile Niche Ideas

Bruk en jordisk stil til å lage brikker med fliser med et landemne. Dekk dusjmuren med blå fliser og skape en stor, høy, buet nisje i lengste dusjmuren. Lag en tynn bøyle av hvit flis rundt kantene på nisje. Legg matchende hvit flis rundt bunnen, toppen og sidene av nisje. Monter en flisemosaikk av et solsikkefylt felt på baksiden av nisje.

Dekk badeveggene dine med krem, hvete, hvite og taupe fliser i et rutet mønster for et subtilt land tema. Legg til en bred, kort rektangel nisje med en liten buet over dusjen eller badveggen. Forklar nisjeformen med små, tynne, blekgule fliser. Dekk bunnen, toppen og sidene av nisjen med taupe fliser. Dekk baksiden av nisje med brutt krem, hvete, hvit og gul fliser mosaikk av en stor sol.

Andre artikkelen

Travertin Vs. Kalksteinfliser
ADA Krav til skilting
Hvordan Trim Tile for benkeplater med tre i stedet for bullnose
Metalkanting for benkeplater
Geotermiske varmeproblemer
Tips om å legge keramisk flis på badmurer
Slik installerer du en trappepost
ADA Restroom Regulations
Tile Grout Cutting Tools
Profesjonell Gipsvegg Tips for perfekte vinkler
Hvordan bygge Shed Access Ramps
Hvordan lage en effektiv solar luftvarmer
Hvordan å refinfinere en badekar med epoxy
Hvordan sette overgangsstrimler i laminatgulv
Hva slags forsikring trenger jeg å utgrave min grunn?
Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
Wallboard Tips
Slik installerer du Newel Posts til Hardwood Stair Treads
Hvordan gi gulvfliser Større grout linjer
Retningslinjer for installasjon av NWFA tregulv