Hvordan tegne en glidende glassdør på tegninger

Hvordan tegne en glidende glassdør på tegninger 

1.

Tegn et enkelt rektangel på papiret ditt, dimensjonert lite nok, slik at du kan se noen detaljer (ca. to tommer med en halv tomme er foreslått). Tegn to parallelle linjer som løper horisontalt gjennom midten av rektangelet (bruk linjalen til å lage rette linjer).

2.

Slett det ytre rektangelet slik at nå alt du har er de tynne parallelle linjene. Fra venstre underside av den nederste parallelllinjen tegner du en annen liten linje halvparten av linjen over den. Legg til en annen vertikal linje som skiller linjene i to like halvdeler.

3.

Slett den øverste linjen på venstre side. Du burde nå ha det som ligner 'trinn' eller en straightedge-zigzag-linje, representert av to stangformer. På enden av venstre strekk trekker du en bakover 'C' -form. Tegn en vanlig 'C' -form på den høyre linjen.

4.

Øv dette skyvedørblåkonseptsymbolet noen ganger på skrappapir for å sikre at du vet hvordan du gjør det riktig. Når du er komfortabel, tegne den samme formen på tegningene for å indikere entreprenøren hvor du vil at skyvedører skal plasseres.

Utarbeiding av planer for et nytt hjem eller et nytt tillegg til et hjem kan virke som en kjedelig oppgave for mange huseiere, spesielt for de som ikke er kjent med å lage eller lese designblåkopier. Noen er ganske enkle, for eksempel symbolene som indikerer dør eller trapper. Andre, som skyvedører, kan virke litt fremmede. Alt du trenger er litt øvelse for å lære å tegne dette lille symbolet perfekt.

Andre artikkelen

Slik bruker du en våt flisesag
Slik Reface Formica benkeplater
Instruksjoner for maling av laminatmålinger
Slik rammer du inn trappene til loftet
Hvordan måle en dør
Hvordan forsegle grout i en keramisk flis baderom
Hvordan å fullføre garasjeplass
Slik fjerner du Reisetrailer Siding
Ulemper ved passiv solenergi
Slik bytter du et flatt tak med et skråtak
Slik fjerner du konstruksjonslim
Hvordan klippe rundt hull i flis
Hvordan lage et hjem grønt
Slik fjerner du mal fra konkrete trinn
Hvordan male bad gulvfliser
Informasjon om Sanding Betong
Fordeler med en romersk bue
Hvordan lim en trebord til glassfiberrør
Slik installerer du laminatgulv med gulvbelegg
Europeisk toalettinstallasjon