Hvordan reparere et synkende hus

Hvordan reparere et synkende hus 

1.

Mål hvor mye synkende huset ditt har gjort. Bruk en laserstråle til å lage en horisontal linje over mørtelet. Mål dybden huset ditt har begynt å synke ved å måle fra strålen der mørtelen skal være til hvor den har falt. I utgangspunktet måler du fra bakken til hvor mørtelet er.

2.

Ring til lokale kabel- og bruksområder. Be dem om å komme ut og markere om det er noen linjer som du bør være oppmerksom på. Prøv å få dette gjort flere dager før prosjektet, slik at du vet hva du kanskje må jobbe rundt.

3.

Gjør hullene 5-6 meter fra hverandre langs området der synker har skjedd. Bruk en spade for å sikre at hullene er gravd så dypt som hjemmefoten eller fundamentet. La det smuss du fjerner ved siden av hullet.

4.

Sted en skrueformet skrue eller spiralskrue i hullet på 2 tommer fra fundamentet. Bruk rotasjonsmotoren for å sikre at den er ordentlig plassert. Fest en akselseksjon til skruen. Du vil fortsette å legge til akselseksjoner mens du fortsetter å kjøre nedover.

5.

Hammer med chipping hammeren for å gjøre bunnen og ansiktet av foten i riktig vinkel. Du vil ønske å sette bryggebraketten under fundamentet. en galvanisert brakett til den spiralformede bryggen og fest den til fundamentveggen via en brakett. Flytt hjemmets last fra fundamentet til bryggen.

6.

Fest hydraulikkuttak til hver brakett. Løft den synkende delen av hjemmet. Hvis du hører sprekker eller annen skade, stopp umiddelbart.

7.

Bruk smuss fra hullene du gravde til å dekke skruene. Sørg for at du gir området et par måneder til å bosette seg før du plasserer noe over det, for eksempel gress eller annet plenbelegg.

Tips og advarsler

 • Dette krever minst en uke med arbeid. Hvis du ikke har tid, ta kontakt med en entreprenør.
 • Hvis du hører sprekk, skift eller andre tegn på at du stresser hjemme, må du straks stoppe og konsultere en profesjonell.
 • Vær spesiell oppmerksom på kabel-, vann- og elektriske ledninger.
 • Å være huseiere kommer med mange utfordringer. Det blir stadig behov for reparasjoner og nye problemer som skal håndteres. Huset bosetting er normalt og kan ikke forårsake noen problemer. Hvis du finner ut at huset ditt egentlig synker, kan det bety mye arbeid for deg. Du kan se synker hvis det er lutende til huset ditt. Et sikkert tegn på dette er dører som stikker og vinduer som ikke åpnes. Mens du kan ringe i en entreprenør for å hjelpe, kan stoppe synker gjøres selv om du har en ukes tid til overs.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en Metal Post gjerde
  Hvordan kjøpe et prefabrikkerte trehus
  Slik doble et kjøkken som et vaskerom
  Slik fjerner du medisinskap
  Hvordan Finne Slate Tile
  Hva er en dørdeksel?
  Slik låser du opp en dørbryter
  Hardwood u0026 laminatgulv fordeler og ulemper
  DIY Vindu Sette Wood
  ADA-regler for stolplattformer og heiser
  Cedar Wood Fakta
  Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
  Slik installerer du en Schlage Dørknap
  Slik installerer du en inngangsdør og ramme
  DIY Trekkhylle
  Slik installerer du Tongue u0026 Groove Spruce Ceiling
  Slik beregner du Dead Load
  Betongstøvfjerning
  Hvordan å farge og farge Cedar sidespor
  Hvordan sammenligne stiger