Hvordan remodel en kjeller for en leilighet

Hvordan remodel en kjeller for en leilighet 

1.

Vurder om kjelleren din er en god kandidat til en kjellerleilighet. Lag en liste over de viktige tingene kjelleren din trenger. Spør deg selv spørsmål som, har kjelleren sin egen inngang, eller er det nok plass i kjelleren min til en leilighet?

2.

Sjekk med byen om byggetillatelse. Det er viktig å vite om ditt hjem er i et område som vil tillate en kjellerleilighet å bli leid ut til offentligheten. Du vil også trenge en byggetillatelse for å sikre at remodel er opp til kode. Hopp over dette trinnet, og du kan finne deg selv å bli stoppet midt i prosjektet, eller verre, ansvarlig for død eller skade fordi du ikke fulgte koder .

3.

Gi store problemer som overflødig fuktighet og mugg. Kjelleren din skal være riktig forseglet og helt tørr før du starter ombygging.

4.

Evaluer vinduene, belysningen og takene. Selv om byggetillatelsen din sannsynligvis vil sørge for at du har de riktige vinduene, eller riktig takhøyde, må du alltid sørge for at i tilfelle brann vil leietakere kunne flykte fra leiligheten.

5.

Installer nødvendighetene og planlegge fremover. Uansett om du ansetter noen til å fullføre leiligheten din eller ferdig med det selv, trenger du noen grunnleggende nødvendigheter. Kjøkken, bad og til og med parkeringsplass er viktige. Vær alltid sikker på å lage en plan før ombygging.

Kjellere er en fin måte å legge til kvadratfot og livlig plass til et hjem. De kan også være en god investering når de blir til en kjellerleilighet. Hvis du har en flott kjellerplass, vil du gjerne avslutte og leie ut, få vite noen ting før du begynner. Etter de riktige trinnene i en kjeller er ombygging viktig for å ha et rentbart rom.

Andre artikkelen

Slik bruker du en takvifte for husholdningsbruk
Hvordan bøye 12 Gage Metal Sheets
Verktøy som trengs for å gjøre innvendige betongoverlegg
Slik legger du keramisk flis over skifer
Hvordan tester jeg for vannskade i tørrvegg?
Cedar Wood Beskrivelse
Slik installerer du Bruce Engineered Hardwood
Granitt ideer for eksponert murstein i kjøkkenet
DIY avtrekkssystemer
Blåsisolering Dampbarriere Installasjon
Hvordan å rengjøre skrap kobber for gjenvinning
Slik beregner du vindbelastninger fra vindhastigheter
Slik installerer du fliser rundt et boblebad
Instruksjoner for hvordan du installerer eksterne doble franske dører
Kitchen Backsplash Ideas rundt om i Windows
Hvordan lage Pine Floorboards
Hvordan å refinfinere en ingen finish tregulv
Slik installerer du en vin kjøler
Slik installerer du en veggmontert Pot Filler
Alternativer for dusjmurer