Hvordan lage teppe på trapper

Hvordan lage teppe på trapper 

1.

Velg et teppe for å installere på trappen din. Du vil mest sannsynligvis matche teppet i rommet (r) over og / eller under trappen for det beste utseendet. Klipp Berber eller teksturerte tepper er enklere å bruke på trapper, men hvis du trenger hjelp med å velge teppe, besøk en lokal teppeforhandler eller undersøkelse på nettet.

Velg et teppepute . Bestem på en tykkelse basert på lydabsorpsjon, pris, kvalitet og andre funksjoner på polstring du ønsker. Padding vil bli installert under teppet.

3.

Mål lengden på hvert enkelt trinn, samt trappens bredde. Installer hvert trinn individuelt slik at trappematten ikke raser opp. Mål også dybden (høyden fra trinn til trinn) og legg den til lengden på trinnet.

4.

Mål lengden og bredden på baksiden av din teppe, bruk din rette kant eller linjal, og kutt ditt første skritt. Gi deg selv en ekstra 2 eller 3 tommer lengde hvis du gjør en feil. Kutte polstringen i stykker litt mindre enn teppebittene dine, da du ikke vil se polstringene stikker ut under teppet.

5.

Klipp takstrimler og hamre disse sammen kanter på trappene dine, med samme bredde og lengde målinger. Tack strips er små, tynne treverk som har små negler (eller takker) for å fange teppet og holde det på plass. Du vil ha takstrimlene til å danne en 'firkant' på hvert trinn, og skissere hver kant av trappen vertikalt og horisontalt.

6.

Legg teppeputer i innsiden av takstrimlene , sørg for at klibbene viser helt. Legg det første stykket teppe på bunnsteget og legg det på bunnstykket av klipsremmen.

7.

Dra teppet oppover mot toppen av trinnet, fest det langs sidegummistripene for å holde det på plass når du går. Bruk din håndholdte tepper. Strekk det helt til toppen av trinnet, men i stedet for å legge på toppstykket, vent til du starter den neste trappen.

8.

Sett den nederste kanten under toppkanten av forrige trapp når du starter neste trapp. Juster deretter kanten på klipsremsene som du gjorde før. Fortsett denne prosessen til du kommer helt til toppen av trappen. Ta forsiktig av eventuell overflødig teppe på trappens sider med verktøykniven.

Tips og advarsler

 • Bruk egnede arbeidshansker og vernebriller i det hele tatt ganger må du beskytte deg mot skader.
 • Mål alltid trappen din før du bestiller teppe og polstring, og bestill litt ekstra for feil.
 • Vær alltid forsiktig når du bruker verktøykniver og verktøy, som feil bruk kan forårsake skader.
 • Hvis du ikke strekker teppet når du installerer det på trappen, vil det rynke og haug, noe som medfører dårlig utseende og / eller en trippelfare.
 • Gulvtepper er en fin måte å gjøre hjemmet ditt mer attraktivt og stilig. Å legge til teppe til trappene dine er også nyttig med å redusere støy i hjemmet ditt, dempende høyt creaks og fotspor tretrapper kan skape. Å legge teppe på trapper gjør dem også tryggere, da teppe er mindre sannsynlig å gi slips og faller enn en glatt, glatt overflate. Å legge teppe på trapper er enkelt og krever lite kunnskap og forberedelse.

  Andre artikkelen

  Typer House Gutters
  Slik kombinerer du solenergi og vindkraft
  Informasjon om CertainTeed Architectural Shingles
  Den beste måten å tilpasse Celotex inn i et loft
  Hvordan lage en bygningsstiftelse
  Polyuretanskum og dets produkter
  Slik installerer du en granittunderlagsvask
  DIY Hardwood Trapper
  Slik installerer du en dørtröskel på keramisk flis
  Definisjon av Crawl Space Vs. en kjeller
  Slik installerer du en betongbord
  Light Globe Typer
  Wood Mantel Styles
  Hvordan gjøre Remodeling Prosjektet enklere
  Hvordan fjerner jeg Limt Backsplash?
  Hvordan lage en Ductwork Offset
  Slik installerer du et dusjsett
  Små baderomsreduserende ideer
  Hvordan ramme en ytterdør i fast murverk
  The Best Sheen for kjøkkenskap