Hvordan lage et bad dusj

Hvordan lage et bad dusj 

Fortsatt baddesign

1.

Når du designer en dusj, begynn å ta hensyn til størrelsen på dusjen og størrelsen på badet. En liten dusj kan fortsatt være funksjonell, men mange dekorative fliser, flere dusjhoder og vevkurver kan gjøre plassen til å virke opptatt og forvirret. Skreddersy designen til størrelsen på rommet bidrar til å gi et sammenhengende designelement.

2.

Match dusjflisens farger og materialer til de som brukes i resten av badet. Hvis badet og dusjen er små, forstørr du visuelt på badet ved å bruke samme farge og materiale fra badgulvet over hele rommet. Du må bare endre størrelsen på materialet til to-tommers fliser til dusjgulvet for å imøtekomme vannet i dreneringen og seks-tommers fliser for dusjveggene for ekstra interesse.

Hvis badet er stort, velg fliser i dusjen som fullfører badetemaet, for eksempel undergrunnsfliser på dusjveggene med et tradisjonelt mosaikkmønster på gulvet. Plukk opp en kant av mosaikk i dusjen for å fullføre designen.

Trekk noen aksentfarger som brukes i dusjen fra forfengelighetstoppen for å knytte dusjen med resten av baddesignet.

3.

Sørg for at dusjventilen stemmer overens med stilen til kranene som brukes på badet. Dette inkluderer ikke bare metallens overflate på ventilen, men også håndtakstilstanden og skredringen. Stilelementer på badet bør gjentas når det er mulig, inkludert i metallens overflater.

4.

Tilpass dusjanlegget med opptaksdusj, hvis ønskelig. Disse inkluderer en hånddusj for enkel rengjøring, kroppsprayer for massasje og et multifunksjons dusjhode.

Installer en termostatventil, i stedet for en tradisjonell trykkbalanseventil, for personlig innstilling og optimal kontroll over temperaturen på vannet og volumkraft fra hvert sprøytested.

5.

Installer preformed nisjer i dusjen før flislegging for ekstra lagringsplass, samt tilleggsdesignelementer. Tile på baksiden av en nisje med en aksentfarge på en dekorativ flis, for eksempel glassmosaikker for en fargefarge. Hvis du bruker et spesialmateriale på dusjgulvet, må du gjenta det i nisje for å fullføre designen.

6.

Monter en dusjdør for å visuelt forstørre badet og vise ferdig dusj design. Se etter dusjglass som er eksepsjonelt klart, i stedet for glass som har en grønn tint, for å vise spesialtegelen til beste fordel.

Tips og advarsler

< li> Ikke vær redd for å bruke uvanlig store fliser i dusjdesignet, stort format fliser og mosaikkfliser kan brukes på dusjveggene for å gi en moderne følelse av designet, samt visuelt forstørre rommet. Baderomsdusjen bør utfylle resten av baddesignet, samtidig som det passer til behovene til den primære brukeren. Bruk dusjdesignet til å fortsette temaet eller utformingen av badet, mens du inkluderer elementer som kroppsprayer og multifunksjonelle dusjhoder for å forbedre bruken.

Andre artikkelen

DIY: Siding for Mobile Home
Hvordan å trygt bøye tak helvedesild
Om kjøkkenskapsdørene
Solenergi og arkitektur
Slik installerer du Click-Engineered Flooring
Slik installerer du en trappstativ og stigerør
Materialer som trengs for å Reglaze Støpejern Tub
Slik installerer du flis på et ujevnt gulv
Slik reparerer du et revet Wallboard
Hvordan bruke Thinset for Leveling
Hvordan lage et loft loft rom
Slik remodellerer du et bad etter vann og termittskade
Slik reparerer du saltskadet sement
Slik installerer du Vinyl Siding Over Foam Sheathing
Hvordan lage skiferfliser på vegger
Hvordan lage Gipsplattform
Slik sur-flate gulv
Hvordan å refinfinere cedar plankevegger
Kan du smøre et bad ventilator?
Slik bruker du RedGard for dusjpanner