Hvordan lage en hengende Entertaintment Hylle

Hvordan lage en hengende Entertaintment Hylle 

1.

Legg det 12-tommers brede kortet flatt og horisontalt. Plasser den 4-tommers brede brettet langs bunnen, slik at begge brettene er parallelle og endene er flush. Den 4-tommers brede brettet bør være på kant, med sin 4-til-50-tommers overflate mot 1-by-50-tommers kant av det første brettet.

2.

p> Drill fire jevnt fordelte hull gjennom den 4-tommers brede brettet, så vel som inn i kanten av den 12-tommers brede brettet. Plasser hullene 11 tommer fra hverandre og vær sikker på at de kommer inn i 1/2-tommers senter av 12-tommers brett brett. Disse er pilothull for skruene.

3.

Skru gjennom pilothullene med 3-tommers skruene for å feste platene sammen. Den fulle 12-tommers brede overflaten på 12-tommers brett blir hylleplaten. Den 4-tommers brede brettet vil bli brukt til å montere hylle på veggen, under 12-tommers brett.

4.

Kutt hver 3-tommers brett fra hjørne til hjørne bruker en miter sag. Du bør ha fire like trekantede treverk.

5.

Plasser dem på hyllen slik at deres 90-graders hjørner passer inn i hjørnet som tilbys av de to 50-tommers -brett. Plasser dem 12 1/2 tommer fra hverandre. De to ytre stykkene skal flushes med enden av de 50-tommers brettene.

6.

Bor to 3/32-tommers pilothull i hvert trekantet tre ved å bore gjennom begge 50-tommers brett for hvert stykke. Hullene skal gå inn i 1/2-tommers senter av de trekantede stykkene og være 1 tommers vekk fra hjørnet på begge sider. Skru gjennom pilothullene for å sikre hvert stykke med alle 2-tommers skruene. Disse er støtter for hyllen din, og vil være under hyllen.

7.

Bor fire 3/32-tommers hull gjennom den 4-tommers brede brettet. De må være 1 tommers vekk fra det 12 tommers brede brettet, og de er 16 tommers mellomrom.

8. Bruk en studfinner til å finne fire pinner i veggen. Merk en 'X' over hver stud. Bruk et nivå for å plassere hyllen horisontalt, og vær sikker på at pilothullene er over midten av tappene. Skru hylle på veggen med 5-tommers skruer.

Hengende underholdningshylle skal støtte vekten av de tiltenkte underholdningsenhetene, som en flatskjerm-tv. Disse hyllene er ofte enkle i design, men har en involvert montering som ligner på montering av en fjernsyn på en vegg. Fest underholdningshylle til veggpinner for å ankre dem på veggen og sørg for at underholdningsapparater som vises på hyllen, er sikre. Eik er en sterk hardved og vil fungere godt for enhver underholdningshylle.

Andre artikkelen

Hvordan kutte Quarry Tile
Slik installerer du en sokkel over en flisegulv
Hvordan kan jeg klippe flis uten flisekutter?
Typer av baderomsdusjer
Slik installerer du en TV-antennepost
Hvordan henge gips på et skråt tak
Slik installerer du gulvlaminatgulv
Sikkerhetsverktøy for taktekking
Hvordan bygge en kjeller tilgang
Slik legger du fliser på Hardibacker Board
DIY Dørramme Installasjon
Slik får du ditt drømmehjem
Slik løser du brutte flisens benkeplater
Kryssfiner Budget Gulv Alternativer
Hvordan anker et takvifterlys til taket
Hvordan bygge finér steinvegger
Hvordan bygge en plattform eller et scenen for et medierom
Slik fyller du på smusspakking for slabforberedelse
Hvordan finne et kjøp på en auksjon
Hvordan kutte Wood Trim Corners