Hvordan lage Slate Tile

Hvordan lage Slate Tile 

1.

Bruk broom og støvpannen til helt å rengjøre området der du skal installere skiferfliser. Eventuelle partikler igjen kan potensielt hindre båndet mellom tynnettet, underlaget og selve steinen. Selv om det er helt valgfritt, kan en grundig rengjøring med vann og en mop eller svamp utføres for absolutt sikkerhet.

2. Bruk tinset og hakkede trowel ved å bruke et jevnt lag av thinset i området der du vil legge ned skifer. Sørg for å jevnt kamme tynnettet over hele området, og la ikke blanke flekker da disse kan skape lommer med luft under skifer som kan forårsake sprekker i steinen over tid.

3.

Kontroller hvert stykke skifer før du legger det ned i sengetøyet. Kontroller baksiden av hver flis for inkonsekvenser i tykkelse. Se etter tynne flekker i steinen spesielt, da disse kan skape svake punkter hvor steinen vil bryte på grunn av mangel på tinnsett under disse punktene. Bruk din hakkede trowel til å påføre et ekstra dab tinnsett i områder hvor skifer er tynt for å gi steinen ekstra støtte.

Legg hvert stykke skiferflis direkte på sengen av thinset. Påfør forsiktig, men fast trykk og flytt steinen litt i alle retninger, og trykk kontinuerlig over hele overflaten. Når du beveger steinen, vil den glatte ut ryggene i den tynneste venstre av den hakkede trowel, noe som skaper en ugjennomtrengelig bånd mellom selve steinen og installasjonssubstratet. Gjenta prosessen for hvert flis for å sikre en skikkelig binding i installasjonen, ved hjelp av flisavstandsstykker mellom delene av skiferfliser for jevn avstand.

5. Bruk din målebånd og blyant for å markere alle fliser som må kuttes (om nødvendig). Bruk flisens våte sag for å kutte eventuelle nødvendige stykker ned til størrelse.

Tips og advarsler

 • En typisk 12-til-12-tommers flis krever en 3/8-tommers hakkede trowel. Større fliser vil kreve større hakk, og mindre fliser er mindre.
 • Alle materialer og verktøy kan kjøpes eller leies fra din lokale bedringsforretning, som Home Depot eller Lowe's Home Improvement. < / li>
 • Bruk alltid vernebriller og ørepropper når du arbeider med en flis våt sag.
 • Slate fliser kan brukes i en rekke formater for å skape en robust og naturlig utseende som vil forvandle et område til et kunstverk som er unikt for ditt eget prosjekt. Uansett om du velger å bruke skifer til kjøkkenet ditt, som et innlegg i stueetasjen, for innkjørselen din, eller til og med for hele badet ditt, vil skiferfliser gi deg en slitesterk overflate som varer livet, kombinert med en naturlig skjønnhet som ingen menneskeskapte steiner kan reproducere.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du sprayskum i eksisterende vegger
  Hvordan Pigtail Aluminum Wired elektriske uttak
  Hvordan bruke Ramset
  Hvordan Grout Rock Fosser
  Hvordan kutte 12X12 Marble Wall Tiles i 4X12 Pieces
  Slik installerer du en plast lat Susan i kjøkkenskap
  Slik installerer du svart papir for Stucco
  Porch Post Styles
  Gulv Installere i uoppvarmet rom
  Hvordan Finish Gips med hjørneperler
  Slik Remodel Toaletter
  Vinyl Siding Spesifikasjoner
  Triks for bøyningsrør
  Hvordan å designe stål trapper
  Hvordan velge en backsplash for granitt
  Instruksjoner for en Dewalt Miter Saw
  Slik forsegler en fliser dusj i hjørnene
  Hvordan passe tregulv
  Gambrel Roof Fordeler
  Elektrisk verktøy for støtbeskyttelse