Hvordan kutte Crown Molding With a Dewalt Miter Saw

Hvordan kutte Crown Molding With a Dewalt Miter Saw 

1.

Mål lengden på en vegg for å motta kronformingen med et målebånd. Skriv ned denne måling på litt papir eller et stykke tre.

2.

Mål vinkelen på hver ende av denne veggen med en justerbar vinkel. Skriv ned antall grader for hver vinkel, og om vinkelen er en innvendig vinkel (mindre enn 180 grader) eller en utvendig vinkel (større enn 180 grader).

3.

Legg et stykke kroneforming på miter sagbordet. Kant kantformen slik at det som står øverst på støping (når det er installert) hviler på bordet, og bunnen av støpningen hviler på gjerdet. Vinkelen der du vipper støpningen, skal være lik vinkelen der støpingen skal installeres. For å verifisere denne vinkelen skal den vinklede 'toppen' av støpningen ligge flatt på bordet, og den vinklede 'bunnen' av støpningen skal ligge flatt mot gjerdet.

p> Sett sagens vinkelvinkel til en innstilling på nøyaktig 1/2 av en av de to vinklene. Hvis den første vinkelen som skal kuttes er en innvendig vinkel, roter du sågen til riktig vinkel til venstre for midten. Hvis vinkelen som skal kuttes, er en utvendig vinkel, roter du sågen til høyre for senteret. Hvis du for eksempel har en vinkelmåling på 90 graders utvendig vinkel, setter du sagen til 45 grader midt i høyden. Hvis vinkelen måling er en 60 graders innvendig vinkel, sett så til 30 grader til venstre for sentrum.

5.

Klipp enden av kronformen, like langt nok fra slutten at hele kuttet kan fullføres uten at bladet går i inngrep med enden av brettet. Dette vil sikre en rett, jevn vinkel.

6.

Mål lengden til bli kuttet. Hvis det første kuttet er for et innvendig hjørne, er bunnen av støping (agai nst gjerdet) vil være lengre enn toppen og måles fra det punktet. Hvis det første kuttet var for et utvendig hjørne, vil toppen av støpningen (mot sagens bord) være det punktet som skal måles. Merk lengden på veggen på kronformen med en blyant.

7.

Sett opp sagen for å gjøre det andre kuttet, ved å bruke halvparten av vinkelen du målte for dette hjørnet i trinn 2. Husk at for et utvendig hjørne vil gjæringsvinkelen være til Rett på senteret, og for en innvendig vinkel, til venstre. Kontroller tippen på brettet på sagen, og kutt den andre vinkelen.

8.

Takkronen støp på plass mot veggen og taket ved hjelp av en pneumatisk ferdigspiker. Legg merke til at bunnpunktet på støpingen på hver ende skal stå nøyaktig med midten av hjørnet på veggen.

9.

Gjenta trinnene med hver etterfølgende veggdel, og arbeid deg rundt i rommet til du fullfører installasjonen.

Tips og advarsler

 • Ved hjelp av en sammensatt miter sag, med kronen molding sett flatt på bordet og s aw satt til både en skrå vinkel og en gruvevinkel, er absolutt et levedyktig alternativ, men en langt mer komplisert. Det er veldig enkelt å lage feil når du arbeider med et par vinkelmålinger for hvert kutt.
 • Bruk alltid verneutstyr, inkludert sikkerhetsbriller, når du arbeider med elektroverktøy.
 • Kutting de riktige vinklene før du installerer kronforming, kan være en av de mest frustrerende, men givende oppgavene i tømrerarbeid. Korrekt installert kroneforming gir karakter og eleganse til et rom, men feil installert støping kan se billig og unimpressiv. Trikset til riktig installasjon er å nøyaktig klippe vinklene i riktig lengde. Det bidrar til å kutte kroneforming med en DeWalt (eller annen merke) miter så, fordi vinklene kan settes nøyaktig og kutt jevnt.

  Andre artikkelen

  Hvordan velge Bad Gulvfliser
  Real Wood Vs. Laminatgulv
  Hva koster Wood Siding for et hus?
  Slik reface en stein peis
  Hvordan bygge en Cinder Block Wall
  Britiske forskrifter for ekstern belysning
  Hvordan installere gulvstøping
  Hvordan å klargjøre etasjer ved hjelp av varathane
  Hvordan kjøpe en kommode
  Slik installerer du et Gipsplattform
  Slik beskytter du UV-eksponert epoksymaling
  Hvordan kutte perfekt miter for støping
  Hvordan Remodel Små soverom
  Interaktiv kjøkkenplanlegging
  Slik måler du graden for en paverterrasse
  Eksempler på Grout for Tile Floors
  Instruksjoner for keramisk fliserapplikasjon
  Lim ned Hardwood Flooring Vs. Nail Down Hardwood Flooring
  Hvordan heve og senke en stige med en remskive
  Årsaker til bruk av stålbjelker i konstruksjon