Hvordan installerer jeg anheng belysning fra en stor fluorescerende lysarmatur?

Hvordan installerer jeg anheng belysning fra en stor fluorescerende lysarmatur? 

1.

Slå bryteren på lyspæren. Finn strømbryteren for hjemmet ditt og vri den passende bryteren, slik at strømmen er helt av for lysrøret.

2.

Skyv plastlokkdekselet fra fronten av floriserende lys. Skru av lysstoffbelysningen fra taket. Med hendene skruer du av skruenøtter fra de svarte, hvite og jordede ledningene.

3.

Legg hull i venstre gipsvegg med gipsvegg og en kittkniv . La gipsgyttens slam tørke helt, og smør så lett det mudde området med fint sandpapir. Mal over det lappete taket.

Fjern ca. En halv tomme av plastbelegget fra slutten av hver av ledningene på det nye anhenglyset med wire strippere. Dette vil utsette kobbertråd under.

5.

Skru metallbraketten som følger med ditt anhengslampe, til takkoblingsboksen. Denne braketten lar deg enkelt montere anhenglyset.

6.

Match de hvite, svarte og jordede ledningene i både anhenglyset og kryssboksen. Vri kobberdelen av ledningene sammen på hver av ledningene. Skru en trådmutter over toppen av hvert sett med ledninger. Trådmutteren skal dekke kobberdelen av ledningene helt.

7.

Monter anhengslampen på metallmonteringsbraketten med skruene som følger med vedhengslampen. Sett en lyspære i anhengslampen og slå på strømmen.

Anhengsbelysning er en vanlig måte å modernisere kjøkkenet ditt og gi lys til et bestemt område i rommet. Som pendelbelysning blir mer populær, velger mange huseiere å erstatte utdatert lysrør med anhenglys. Selv om lysrør er mye større enn anhengslister, er bryteren veldig lett å gjøre hvis du har de riktige verktøyene og informasjonen.

Andre artikkelen

Hvordan å stenge et nytt tak
Slik legger du til et medierom
Hvordan bygge din egen Butcher Block countertops
Hvordan installere en over the counter mikrobølgeovn
Slik installerer du nye kjøkkenskapsdører
Sliping og dreieverktøy
Hvordan Freecycle (Resirkulering)
Slik borer du et hull i en porselenvaske
Lagringshylleprosjekter
Slik holder du et takventil til gipsvegg
Hvordan bygge et Broom Closet
Tile Roof Vs. Metal Seam Roof
Slik trekker du ut kobberledningen fra strømledningen
Slik installerer du en trappelegel og spindler
Hvordan bygge land kjøkken benkeplater
Slik monterer du en vask til en granitt benkeplate
Hvordan velge Best Driveway Gate Designs
Slik installerer du enkelt papirkanter på veggen
En kostnadsjämförelse av benkeplater
Hjemmelaget Rip gjerde