Hvordan installere Cedar Shakes på en vegg

Hvordan installere Cedar Shakes på en vegg 

Klargjøre ytterveggene

1.

Kontroller veggene. Se etter noen forstyrrende neglhoder, og bruk hammeren til å enten trekke dem ut eller slå dem i flush.

2.

Dekk veggene med 30 # filt. Bruk stifteenheten til å feste filten til kappen. Du kan bruke blinkende på innsiden av hjørner for å holde filmen på plass og for å unngå å rive.

3.

Lag din historiepole. På ditt 1 x 3 x8-bord merker du basen eller rumpelinjen til hvert rullebane. Den første røret bør ligge bare et par inches under det punktet der stiftelsen møter huset. Hver etterfølgende rumpelinje skal plasseres slik at ca 40\% av den underliggende kurset av helvetesild utsettes av det øvre kurset.

4.

Se på historien din og bruk et nivå- og kritlinje for å markere din rumpelinjer for hvert kurs.

Installere Cedar Shake

1.

Start på laveste kurs. dobbelt kurs eller to lag med helvetesild. Det øverste laget av dobbeltbanen skal plasseres slik at helvetesildene faller ca. 1 'lavere enn det nedre laget.

2.

Posisjon helvedesilden ca 1/8 tommer fra hverandre for å tillate utvidelse, og forskyv hullene mellom kursene. Dette gir bedre beskyttelse mot fuktighet.

3.

Fest helvedesildet med to korrosjonsbestandige negler. Hotdypede sinkbelagte negler, nagler av rustfritt stål og aluminiumspiker fungerer godt. Lengden på neglen vil variere avhengig av bredden på singelen, men en generell tommelfingerregel er at 3/4 'av neglakselen skal kjøres inn i den underliggende kappen.

Kjør hver spiker ca 1 'over stridslinjen i løpet av helvedesild over den du er festet på. Neglene skal hver kjøres ca 3/4 'fra kanten av singelen. Vær forsiktig så du ikke kjører, eller overdriver neglene. De skal kjøres til de er flush med singeloverflaten, og ingen dypere .

Arbeid deg opp, skjære leddene mellom helvetesildene mens du går.

6.

Lace the hjørner. Når du kommer til hjørnet, bruk verktøykniven og planeren til å trimme singelen slik at den ligger flush mot tilstøtende veggen. Når du kommer til hjørnet på den tilstøtende veggen, trim av singelen slik at den ligger i flush med Ansiktet til den tilsvarende singelen. Alterner dette mønsteret mens du jobber deg opp, slik at skjøten mellom hjørneskinnene er forskjøvet. Dette vil gi større vannmotstand.

Tips og advarsler

 • Du kan bruke et hjørnebrikke. Hjørnestykket er festet før shingles legges, og helvedesildene kommer helt opp til kanten.
 • En god penetrerende flekk vil gi din cedar rist med tilsetninger ional vannmotstand og beskyttelse mot solens ultraviolette (UV) stråler. Dette vil også bidra til å opprettholde treets naturlige farge. Cedar får lov til å alder naturlig, vil bli sølvgrå over tid.
 • Cedar shakes er et tradisjonelt sidemateriale som har vært brukt i deler av øst-USA i hundrevis av år. Cedar shakes er lagt i rader, eller kurs, av helvetesild. Lagring av helvetesild gjør det mulig for siding å kaste vann og hindre at den underliggende strukturen i huset blir skadet. Cedar shakes brukes på huset i kurs, som starter ved stiftelsen og arbeider opp. Riktig installert og vedlikeholdt cedar shakes vil beskytte deg hus i flere tiår, og i noen tilfeller, selv århundrer.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du vinylfliser med lim
  Hva er T-11 Siding?
  Hvordan bygge et hus på vanskelig terreng
  Hvordan Remodel Small Homes
  Slik installerer du en dør på en glassfiberdusj
  Slik planlegger du en 20x40 stålskur
  Hvordan å remodel kjøkken benkeplater selv
  Slik reparerer du skadedyr i logghus
  Slik rengjør betonggulv før du legger ned laminat
  Slik gjør du en jevn applikasjon av vannbaserte utvendige malinger
  Hvordan velge og installere en sparkplate
  Slik Planlegger du en Akryl, Swanstone eller Tile Dusj eller Badekar Wall Surround Installasjon
  Hvordan konvertere fra elektrisitet til solenergi
  Slik installerer du kjøkkendørknappene
  Installasjonskrav for pelletskamin
  Slik bytter du fliser rundt en kjøkkenvask
  Måter å gå grønn som et selskap
  Hva er Emalje Flat Paint?
  Slik legger du til et loft
  Hva er en infrarød brenner?