Hvordan bygge et bad Backsplash

Hvordan bygge et bad Backsplash 

1.

Marker grensen på veggen der du vil ha din backplash, ved hjelp av ditt nivå og blyant. Bruk torget for å sikre at hjørnene er 90 grader. Trekk en vertikal linje gjennom midten av området fra topp til bunn.

2.

Bruk din løvtråd for å spre lim over hele området. Trykk på flisene dine på plass, og start med midtlinjen på den nederste raden. La nubberne på sidene av flisene holde en konsistent plass mellom dem, inkludert et område mellom bunnen av bunnen av fliser og forfengelighetstoppen.

3.

Hang trimfliser rundt ytre omkretsen for å grense den. Gjør kutt etter behov med flisekutteren. Tillat at flisene setter seg over natten.

Bruk fuger på flisoverflaten ved å spre det med fugemasseflaten, ved hjelp av den lange kanten for å tvinge fugemasse inn i mellomrommene mellom flisene mens du skraper den av overflaten. La det sitte i linjene i 10 minutter, og tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp. Legg merke til at du ikke bør fugte det nedre horisontale mellomrommet mellom den nederste raden av fliser og forfengelighetstoppen.

5.

La fugemassen settes for en dag. Kjør en perle av caulk langs den nedre horisontale plassen mellom den nederste raden fliser og forfengelighetstoppen, forsegling av linjen.

La fugemidlet kurere for et tillegg fire til fem dager. Påfør fugemasse på fugemasse med en pensel.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du skar fliser.
 • Ryggplaten bak badvasken din bør være både dekorativ og funksjonell, og beskytter veggen mot fuktighet, samtidig som det gir et ekstra visuelt element til rommet. Hengende en flis bakpluss bak et bad forfengelighet ligner veldig på å henge en bak en kjøkken benkeplate, bortsett fra at fuktig luft på et bad gjør det avgjørende at badmørteln er kjemisk forseglet. Ved å bruke selvavstands keramiske fliser med nubs på sidene, blir prosjektet raskere.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en rotkjerne
  Forskjellige materialer å isolere
  Slik dekker du en Ugly Brick Peis
  Hvordan sjekke nøyaktigheten av et boble nivå
  Slik legger du fliser i en undergulv
  Natural Stone Flooring Ideas
  Hvordan sy Vinyl gulv
  Caulk Gun-anvisninger
  Hvordan kjøre Crown Molding
  Hvordan å refinfinere en betong kjeller etasje
  Gulvstøping ideer
  Slik fjerner du overflødig silikon fra granittplater
  Hvordan å rive ut pre-eksisterende flis
  Den beste vedlikeholdsfrie benkeplater
  Slik legger du laminatgulv over kork
  Den beste måten å installere laminatgulv
  Slik reparerer du keramiske fliser med mørtel
  Definisjon av Betong MPA
  Hvordan lage buet støping
  Hvordan bygge en paintbooth