Hvordan bygge en Antler Wine Rack

Hvordan bygge en Antler Wine Rack 

1.

Finn to typiske trepunkts hjortvinkler, en firepunkts vinkler og en spikesvinger som har blitt skuret naturlig ved å lete i bakken i skoger, skogskanter og børsteområder fra den sørlige kanten av Canada til den sørlige grensen til USA, unntatt tørrområder i vestlige USA hvor de, hvis de er til stede, har en tendens til å bli funnet på strømmen. > Kjøpe to typiske trepunkts hjortvinkler, en firepunkts vinkler og en piggvinkler fra en lokal jaktkliniker eller online gjennom et shoppingområde, for eksempel Deer Antlers Unlimited (Resources 1) hvis du ikke lykkes i søket etter de nødvendige skur.

Plasser begge trepunkts gevirene med punktene som berører bordet og hovedbjelkene opp og parallelt med hverandre.

4. Legg sammen de to hovedbjelkerne sammen ca 1 tommers fra burrene (enden av bøylen som flater ut på hodet) ved å pakke en lengde av garn i en figur-ei Ght mønster over en vinger og under den andre vinkleren fire ganger før du knytter vekselen til den siste sløyfen.

5. Plasser en firepunkts vinkler på toppen av vinklene med poengene vendt opp og burren lined opp til burrs på de medfølgende gevirene. Justere grusene holder baksiden av vinstativet ditt selv for plassering på en hylle eller et bord.

6.

Koble firepunktshornet til de tilkoblede hodene på fjernlyset og ved første punkt ved å bruke to ekstra stykker av tvilling.

Plasser en spike (en antler hvor bare en stråle har vokst, typisk en ung hjortspenner) på grøntene med kurven på vinkelen vender opp og bjelken over hovedbjelkerne til de andre tre vinklerne.

8.

Fest spikvinkelen til de andre vinklerne ved å pakke inn et stykke tvilling rundt den ene siden av spissen, under de samlede vinklerne og rundt den andre siden av spissen tre ganger før knotting av garnet til seg selv.

9.

Rett halsen på to vin flasker mellom punktene på firepunktspinnen og basene på flasker på spissen. Merk hvor basene på vinflasker berører spissen med en blyant og fjern flasker.

10.

Påfør de merkede områdene av spikesøylen med allsidig hvitt lim og vikle garnet rundt antler for vinflaskebaser å hvile på.

Tips og advarsler

 • Garnet virker godt for et rustikt servert vinhyllestativ, men du kan legge til farge på vinstativet ditt ved å bruke tungt brodertråd i stedet for garnet.
 • Bygg ditt eget vinhyllestang fra naturlige eller simulerte vinkler er et enkelt ettermiddagsprosjekt som legger til et lite innfall til sjarmerende rustikk innredning. Whitetail hjort vinkler er lett tilgjengelig på våren, og de er den perfekte formen og størrelsen for å cradle en flaske vin eller to i deres poeng. Du kan bygge en vinhylle med garn og fire gevir for å vise vinflasker på et bord eller en hylle.

  Andre artikkelen

  Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
  Slik beregner du arkvekt på MDF
  Vindturbinalternativer
  Slik bygger du uttrekkbare hyller til kjøkkenet
  Hvordan installerer jeg en Home Steam Shower?
  Hvordan kutte Aggregate Betongplater
  Cork gulv og kjæledyr
  Slik remodellerer du kjelleren din i enkle trinn
  Hvordan å forstå varmetap og gevinst
  Slik isolerer du en hytte
  Slik henter betongplater til metallbygninger
  Hva er Salt Weathering?
  Slik løser du knirkende skruer
  Slik bruker du en Starrett Micrometer
  DIY Betong Bowl Mold
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Slik får du et bidrag til å gjenopprette en kirkegård
  DIY: Bygg ditt eget drivhus fra glidende glassdører
  Hvordan å fullføre en betong overflate
  Hvordan bygge en European-Style Wall Corner Cabinet