Hvordan bruke Cedar Siding

Hvordan bruke Cedar Siding 

Klargjøring av utvendig og sidespor

1.

Cedarsidene kan festes til en underliggende skede eller direkte til tappene i husets ramme. Huset skal pakkes inn med en fuktighetsmembran, og sidesporet skal festes med stifter.

2.

Installer blinkende rundt vinduene og dørene. Blinking vil skape en fuktighetsbarriere i disse Potensielt sårbare deler av hjemmet.

Caulk alle leddene, inkludert vinduer, dører, hull og hjørner, som kan bli utsatt for vær og tillate fuktighet. utvendig kalkring som holder opp til varme og kalde temperaturer.

4.

Legg på sidestykket med et konserveringsmiddel. Alle sider av sidesporet, inkludert kuttkanter, skal være ferdig før til installasjon. Hvis du planlegger å male sidesporet, bruker du en god kvalitet, vil ytre primer fungere bra. Når du har hengt opp, kan du bruke to ferdiglakk maling.

Hvis du skal et farget utseende, a plys flekken til alle sider av sidesporet før den er installert. Minimal berøring av flekken kan være nødvendig, men ellers vil ferdigbehandlingen bli gjort.

Installering av Cedarsiden

1.

Start ved basen av huset der det møter fundamentet og fest dine første sidespor. Bruk korrosjonsbestandige, 'splittfrie' ringskinnede negler. Spikerlengden vil variere avhengig av tykkelsen på sidesporet; Følg produsentens anbefaling.

Hvis du setter fast i pinnene, bør neglene kjøres hvert 16. centimeter fra midten. Hvis du festes på kryssfiner eller OSB-skjede, kan neglene plasseres hver 24 tommer fra midten.

Forsikre deg om at du ikke overdriver neglene. Spiken skal kjøres slik at den ligger flush med overflaten av sidesporet. Dekkene som blir forlatt av overdrevne negler, skal umiddelbart fylles med en utvendig trepuss. < /p>

2.

Vær deg opp på sidesporet. Med cedar lap sidespor, overlapper brettene. Overlappingen varierer avhengig av bredden på brettene. Følg produsentens anbefalinger om overlapping. Når det gjelder tunge- og spor- og lapskjæring, er stykkene av sidespor hakket slik at de vil låses mens du arbeider deg opp i huset.

3. Når du arbeider med brett , bredere brett er festet til veggen, og smalere legger på toppen av brettene for å dekke sømmen og skape et unikt utseende. Bredden på brettene og battene kan variere; En tradisjonell brett og batten bruker 10-tommers brede brett med 3-tommers brede bjelker.

Hørene kan miteres ved hjelp av en huggesag eller hjørnebrett kan brukes til å danner leddene.

Mitering av hjørnekortet krever gode snekkerferdigheter, og miteredbrettene må passe sammen tett for utseende og vannbeskyttelse. Halsplater kan festes på utsiden og innvendig hjørner før sideleddene er festet, eller de kan festes over toppen av sidesporet etter at det har blitt hengt .

Etterbehandling av siding

1.

Når siding er på plass, måler alle sømmer og hjørner. Hvis du går for et farget utseende, bruk en kalkring som passer tett til flekken eller en klar kalkring som vil ta på seg det underliggende treet.

2.

Berør

3.

Hvis det er en malt overflate, må du påføre to lag med utvendig maling til sidesporet.

p> Cedarsider er et tradisjonelt byggemateriale, og når de er riktig installert, kan det beskytte ditt hjem i flere tiår med svært lite vedlikehold. En vellykket applikasjon av cedar-sidespor innebærer å forberede utsiden av hjemmet, fastgjøring av sidesporet riktig med riktig type feste og etterbehandling av sidesporet med en maling eller konserveringsmiddel.

Andre artikkelen

DIY Gulv Installasjon
Slik reparerer du en DuraCeramic
Linoleum Fakta
Slik lager en stålrør
Hvilken måte å legge ned følte papir for tregulv?
Stamped Concrete FAQ
Liste over verktøy for bygging
Slik bruker du et gulv nivåer for å installere flis
Slik bytter du en enkeltstangsarmaturkran
Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
Anbefalte etasjer for lukkede verandaer
Hvordan kutte fiberfiberplater under keramisk flis
Slik endrer du koden på Simplex Cipher Dørlås
Interiør Wood Trim Ideas
Hvordan lage Crown Molding Corner Blocks
Hvordan Miter Cut Crown Molding
Slik installerer du en aluminiumdørtrel på sementgulv
Hvordan selge Pine Trees for Timber
Instruksjoner for bøyning av EMT-ledningen
Hvordan lage en hjemmelaget vindmølle