Hvordan å mørke hardvedgulv

Hvordan å mørke hardvedgulv 

1.

Legg trommesanderen med 40 grit sandpapir (den tyngste karakteren). Kjør den over gulvet i diagonal retning til gulvbrettene, slik at den begynner å slipe av den gamle glansen. Hold sanderen i bevegelse. Gjør hele gulvet. Støv støv opp.

Legg sanderen på nytt med 60-grit papir og sand gulvet i motsatt diagonal retning, ta opp resten av glansen og grave inn i den eksisterende flekken. Støv støv opp.

3.

Seng gulvet to ganger, med stadig bedre sandpapir, med gulvbrettets retning. Den endelige slipingen skal forlate gulvet rent og fritt og alt glans og flekk. Støv støv opp.

4.

Sett på gummihanskene dine. Begynn i det fjerne hjørnet fra inngangsbanen, spred mørk flekk ned over gulvet, legg det tykt og la det svømme. Arbeid i deler så store som du kan nå komfortabelt på en gang, la flekken sitte på gulvet i omtrent et minutt og tørk det opp med papirhåndklær. Gjør hele gulvet. La det tørke over natten.

Påfør polyuretanglans som starter i samme fjerne hjørne, med en svampbørste for å lagre det jevnt med gulvbrettets retning. Gjør hele gulvet. La det tørke over natten.

6.

Buff den tørkede glansen med 220-grit sandpapir, ved hjelp av raske lysslag for å matt overflaten av glansen. Støv støv opp. Gjenta et annet lag med glans på samme måte som den første. La det tørke, suge det med 220 grit papir, og påfør en tredje og endelige pels. Ikke sand den siste frakken, men la den stille i minst to dager før du bruker gulvet.

Tips og advarsler

 • Bruk en støvmaske Ved sliping av gulvene kan det skje støv i tilstøtende rom. Overvei hengende plastfolie i døråpninger for å hindre støv i å spre seg.
 • Hvis du har tregulv som er ferdige for lett, vil mørkningen gjøre noe arbeid, og det er mye mer komplisert enn å maler en vegg en mørkere farge. Et ferdig gulv må fjernes fra all eksisterende glans og flekk og tatt ned til blått tre før det blir farget en mørkere nyanse. Da må den bli forseglet i ny glans. Pass på at alt som fungerer, er verdt det før du starter. Test mørkere flekk på et stykke skrap tre og sett det i rommet for å sikre at du liker hvordan det ser ut.

  Andre artikkelen

  Gjør-det-selv Spray Utvidbar isolasjon
  Hvordan lage en liten skapdør
  Hvordan tette laminatgulv
  Hvordan lage en stripe og sjekk mønster med fliser
  Hvordan installere Farmhouse vask
  Kan du legge Caulk på behandlet tømmer?
  Syntetiske dekkmaterialer
  Utvendige dørkomponenter
  Materialer som trengs for å sette på tak
  Slik bytter du et taklampe med et servantlys
  Slik installerer du en Dekorativ Tile Backsplash Ridge
  Roof Shingle Alternativer
  Metallbøyningsinstruksjoner
  Granitt ideer for eksponert murstein i kjøkkenet
  Helse Bekymringer Med Radiant Gulvvarme
  Hvordan velge Best Driveway Gate Designs
  Hvordan gjenopprette et vintage bad
  Hvordan Trim u0026 Edge Sheetrock for et tak
  Slik installerer du Dry Pack Tile
  Hvordan Beregne Diameter av Wire