Hvordan å lette trapper

Hvordan å lette trapper 

1.

Finn en strømkilde nær trappen din. Lavspenningslys bruker alltid en transformator. Transformatoren konverterer 120 spenningen til 12 volt. Kits inkluderer lavspente lamper, ledninger og transformatorer i en pakke. Du vil koble transformatoren til uttaket senere.

2.

Skjul transformatoren og ledningsforbindelsene ved å bruke et uttak bak trappen din. Kjør lavspenningstråd rett på gulvet. Dekk kabelen med en trådbeskytter, som er en lav, gummi stripe uthulet på innsiden. Denne trådbeskytteren vil gjemme transformertråden og beskytte deg mot at du muligens snubler over den. Det er skruehull i trådbeskytteren. Bruk boren og en skruebit for å feste betongskruer gjennom skruehullene i trådbeskyttelsen og inn i betonggulvet.

3.

Klipp lysåpninger i trappstigerørene eller veggmonteringen lys. Plasser lysene om hvert to trinn og klipp dem i midten av hver trappstiger. Vegglamper fungerer bra hvis du har en vegg på begge sider av trappen. Vegglamper bør også være sentrert. Bor 1/4 tommers pilothull inn i stigerøret eller veggen. Bruk en rotosaw for å kutte ut lysåpningen.

4.

Monter lyskassene i åpningen ved hjelp av gipsskruer og bor og skruebit. Punch ut ett av hullene på baksiden av hver lysboks ved hjelp av hullpunchen. Du skal sette inn lavspenningstråd i dette hullet. Gjenta denne prosessen for hvert lys du installerer.

5.

Koble opp lavspenningskablene til hvert lysarmatur. Du kan koble en av de to ledningene til de to skruene på baksiden av hvert lys. Monter lommelyktene.

6.

Åpne dekselet til transformatoren. den andre enden av lavspenningstrådene til de to transformatorskrueterminaler. Du kan koble en ledning til ledningsterminaler. Lukk kabeldekselet. Sett inn transformatoren.

Belysning av en inngangs- eller utgangsstreng gir sikkerhet fra inntrengere og bidrar til å hindre fall. Trapper, innvendig og utvendig, er imidlertid ofte dårlig opplyst. Den vanligste typen av trappelysinstallasjon er et 12 volt lavspenningssystem. Lavspenningssystemer har en transformator som bare plugger inn i et eksisterende uttak. Du kan installere trappelys med noen grunnleggende verktøy.

Andre artikkelen

Slik fjerner du keramisk veggflis på et bad
Slik installerer du Thomasville Engineered Hardwood
Slik installerer du tregulv i en kjeller
Billigste måten å bygge et hus på
Slik bruker du Beech Trees for Ved Logger
Riktig måte å bruke betongblokker på
Slik installerer du nye dusjdører
Hvordan remodel et bad med granitt
Typer av trådkraner
Slik fjerner du herdet veggpanel lim
Slik måler du med en arkitektonisk skala
Profesjonell Gipsveggverktøy
Slik installerer du Marble Tile på et tak
Setter du Wood Cladding Over Murvegger?
Fiberglass Drywall Tape Fakta
Hvordan kutte 45 graders vinkler i støping
Hvordan sette i Thomasville Hardwood Floating Floors
Hvordan kutte flis med hullsag
Slik reparerer du Chuck på en DeWalt Drill
Hvordan bygge en utendørs pizza ovn med utklipp