Hvordan Winterize en veranda med tung vinyl

Hvordan Winterize en veranda med tung vinyl 

1.

Beregn hvor mange vinylpaneler du trenger ved å dele perimetermåling på verandaen din ved bredden av vinylduken, og legg deretter til ett ekstra panel. Hvis verandaen din måler 240 tommer, og vinylen måler 60 tommer (de fleste vinyl er 60 tommer), så trenger du fem paneler: 240 delt med 60 er lik 4, pluss det ekstra panelet.

2.

Finn ut hvor mye tung vinyl du trenger ved å multiplisere antall paneler du trenger av høyden på verandaen din. Hvis du trenger fem paneler, og verandaen din er 8 meter høy, så trenger du 40 meter vinyl stoff.

3.

Kut vinylet i lengder som er høyde på verandaen din. For en 20 meter lang veranda som er 8 fot høy, med 60-tommers bred vinyl, vil du ende opp med fem paneler som er 8 fot lange og 60 tommer brede.

4.

Monter snap-studsskruene langs toppteksten øverst på det skjermede området. Snap stud skruer ser ut som den nederste halvdelen av et snap, men med en skrue festet. Monter snap stud skruene ved å skru dem inn i tre eller metall header, med en Phillips skrutrekker, avstand dem 6 inches fra hverandre langs hele omkretsen.

5.

Hold en av vinyl stoffpaneler opp til snap stud skruene, overlapping snap stud skruene med en tomme. Marker skruehullene på vinylen med en markør. En annen person kan være nyttig på dette punktet, slik at man kan holde stoffet oppe og det andre kan gjøre merkingen.

6.

Ta av vinylpanelet og sett snap knapper på merkene. Sett snaps ved å slå et lite hull, skyv snapknappen på plass, plasser snap-kontakten over knappen, og sett deretter snap ved å trykke på innstillingsverktøyet med en hammer.

7.

Fest panelet på plass. Kontroller langs sidene av panelet og langs bunnen av panelet for å plassere flere snap studskruer for å holde panelet på plass. Sett disse snap studskruene, og deretter de tilsvarende snap knappene, med samme prosess.

8.

Hold det neste panelet på plass. Hvis siden av det forrige panelet ikke festet på en nedstøtning langs siden av panelet, plasserer du dette panelet slik at det overlapper det forrige panelet med 2 tommer. Marker toppen av panelet, sett snaps, klem det på plass, og avslutt deretter med eventuelle resterende snaps på bunnen.

9.

Fortsett hengende paneler og still inn snaps til alle panelene er festet på plass. Når panelene overlapper hverandre langs sidene, stiller du snapsettene (knappene og studene) inn i panelets sider slik at sidene klikker sammen.

Tips og advarsler

 • Når været er oppvarmet, unngår du alle panelene, bretter dem opp og lagrer dem til neste vinter.
 • Brett aldri panelene når de er våte. Vent til de er tørre før de brettes og legges i lager.
 • En veranda kan tjene som en måte å nyte ute. Skjermede verandaer er imidlertid bare funksjonelle under godt vær, ettersom vinterens utbrudd kan gjøre verandaen for kald for å være brukbar. Winterizing en veranda med tung vinyl kan bidra til å forvandle verandaen til et varmt rom som kan nytes i alle slags vær. Du kan mote det tunge vinyl-stoffet i paneler som er enkle å installere og fjerne med skiftende vær.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du 7/16 tommers gulvbelegg
  Hvordan kutte små fliser
  Slik legger du låsing av laminert gulv
  Hvordan holde asbest ut av bygninger
  Hvordan gjenopplive en betongbalkong
  Slik fjerner du Gorilla Lim fra hud og tre
  Slik fliser du en badevegg
  Slik bokser du et vindu
  Hvordan lage fliser til et betonggulv
  Ulike typer hus i ørkener
  Testing for kobber i vann
  Stucco Wall Texture Techniques
  Gjør det selv Gipsvegg Tekstur Teknikker
  False Ceiling Structure
  Hvordan å rive ut pre-eksisterende flis
  Hvordan bygge grønne hjem i Arizona
  Hvordan Bleach Knotty Pine
  Hvordan å fikse en betong veranda
  Loddeprosedyrer
  Hvordan Grout Keramisk Wall Tile