Hva trenger jeg å legge fliser på gulv?

Hva trenger jeg å legge fliser på gulv? 

Gulvmaterialer

Gå til din lokale boligforbedringsbutikk og kjøp stilen til fliser du vil ha på gulvet. Plukk ut en pose med fugemasse som vil samordne godt med flisen din. Husk at lette fargestoffer har en tendens til å se skitne lettere og kreve mer pleie. Kjøp mørtel laget spesielt for legging av fliser. Mørtel kommer også i poser og er 'gjørme' som du blander med vann som holder flisene på overflaten av gulvet.

Skjærefliser

Når du legger fliser på et gulv, ikke forvent flisene å passe perfekt i rommet uten endring. Du må kutte flisene slik at de passer til gulvplassen på kantene av oppsettet. Bruk en eller flere metoder for kutting av fliser.

Bruk en våt sag for å lage store kutt på keramisk fliser. En våt sag er en vannkjølt sag som skjærer gjennom selv de tykkeste fliser med et diamantblad. Lei en av disse maskinene på samme sted hvor du får flis eller på et stort boligsøk.

Velg en ikke-drevet skjærer som skårer flisene langs kuttlinjen, og klikker deretter på flis på stedet scoret. Du kan kjøpe en av disse til en fornuftig pris hvis du forventer å ha flere prosjekter.

Bruk en stav sag for detaljert arbeid. Stangsagen ser ut som en hacksag, bare bladet er en tynn stang med hardkarbidflis på den som vil se gjennom mykere fliser.

Bruk karbidstippede fliser til å 'bite' av fliser på en kontrollert måte uten å sprekke den. Nippers ser veldig ut som vicehåndtak.

Trowels

Du må ha to forskjellige typer trowels for å fullføre flisearbeidet. Bruk en hakkede trowel til å påføre limet (mørtel) på gulvet for å installere flisene. Hakkene hjelper deg med å kontrollere dybden og mengden av limet, for å holde limet eller mørtelapplikasjonen konsekvent.

Bruk en marginspeil til å blande opp mørtel eller pry opp fliser. Denne trowel er typen uten hakkene i bladets side.

Forstøpningsartikler

Grout er materialet som påføres mellom de mørkede fliser. Grout fyller skillelinjene mellom fliser.

Kjøp en gummikjøttflåte for å spre fugen jevnt over toppen av flisen og inn i hullene, etter at den har satt. Grout float ligner trowels men har en myk overflate. Bruk en fugemassasje (eller en hvilken som helst stor svamp) for å rengjøre overflødig av flisene etter at fugemassen er påført.

Diverse materialer

Andre forskjellige materialer du trenger for et gulvfliseprosjekt, inkluderer en blyant; et målebånd; en kalklinje for å lage retningslinjer for en rett, sentrert installasjon; et innrammingstorg; en rettkjent linjal; en bøtte for å blande flisen; gummihansker for å beskytte hendene og flisebeleggene for å gjøre din opplevelse langt mer komfortabel. Legge dine egne flisegulv er litt tidkrevende og krever litt presisjon og utholdenhet. Men flislegging av et gulv er absolutt en oppgave som de fleste mennesker kan oppnå selv med en liten instruksjon. Å vite hvilke materialer du trenger for å få prosjektet gjort er det første trinnet i flislegging av et gulv.

Andre artikkelen

Hvordan å fikse hjulbarrow dekk
Hvordan bygge en tillegg på en betong kjørebane
Hvordan måle for flisinstallasjon
Hvordan lage en Pickering Laminatgulv
Slik fjerner du gamle dekkskruer
Hvordan velge riktig dørknapp for ditt hjem
Hva er et Flat Roof?
Typer Interlocking Gummi Gulvfliser
Tømmerrammehåndverktøy
Hvordan Beregne Yardage Measurements for Carpet
Gjør det selv Prefab Patio til romkonverteringer
Hvordan lage et geodesisk domehjem
Informasjon om naturstein
Hvordan lese en eiendomsundersøkelse
Hjemmelaget Innendørs Brennstativ
Hva er rest på porselen?
Instruksjoner for en arbeidsstyrke Tile Cutter
Septiktankalternativer i Missouri
Slik feilsøker du en Senco Nail Gun
Slik bruker du en Dewalt 925