Hva kan jeg gjøre om en byggherre som ikke vil fikse huset mitt?

Hva kan jeg gjøre om en byggherre som ikke vil fikse huset mitt? 

Garanti

Ingenting sier det er underforståtte garantier i noen ny boligbygging. Mens mange byggherrer vil gi garantier, må de absolutt ikke, og man bør ikke antas hvis det ikke er uttrykkelig angitt i kontrakten. Hvis en byggherre nekter å fikse et problem som fortsatt er under garanti, er den beste metoden er å informere ham skriftlig om at du vil forsøke å få problemet løst av en annen entreprenør og vil gjenopprette kostnadene med en rettskjennelse.

Skilsmisse

Sørg for at kontrakten ikke inneholder voldgiftsklausul før Du gjør flyttingen til rettslige handlinger. De fleste byggherrer inkluderer denne klausulen, som fastsetter at eventuelle klager og krav om reparasjon skal avgjøres av en uavhengig voldgiftsdommer. Kostnadene ved denne prosessen kan være uoverkommelige for eiere og prosessen er ikke nødvendigvis garantert å være balansert. Ofte inkluderer hjemmebyggere denne klausulen fordi det på lang sikt sparer dem penger.

Inspeksjon

En av de beste måtene å sikre deg selv for fremtidig handling er å få en uavhengig inspeksjon før du lukker. Byggeren er forpliktet til å få en kodeinspektør å komme igjennom og kontrollere at bygget er teknisk lovlig trygt å bo i. Imidlertid vurderer disse inspektørene ikke kvaliteten på utførelsen. Ikke bli skremt av en byggmester som forteller deg at byen allerede har skrevet på ting. Å ha en privat inspektør kommer gjennom gir deg skriftlige faglige ressurser hvis du trenger dem i fremtiden. Å ha et hus bygget krever et skarpt øye for en myriade av faktorer, og ikke bare bare for kvalitet konstruksjon. Et øye for juridisk dokumentasjon er også nødvendig hvis du går inn i en situasjon der en byggherre nekter å fikse et problem med ditt nybygde hus. Ved å legge særlig vekt på kontrakten du signerer, så vel som å være kjent med tilpasset praksis, vil du forberede deg til å håndtere riktig feilfrihet.

Andre artikkelen

Hva er blinkende tape?
Slik installerer du Allure Gulv i en garasje
Slik måler du et bakgrunnsmønster Drop
Hvordan lage et bad gulv plan
Hvilke tegningsplaner er nødvendige for byggekonstruksjon?
Ideer til støpejernsovn
Trenger jeg å bruke en dampbarriere før isolering av kjelleren min?
Slik installerer du laminert gulv selv
Hvordan lære om å bygge et passivt hus
Slik henter betongplater til metallbygninger
Hvordan lage et Solar Lighting System
Verktøy for flislegging
Hvordan å endre kabinett hengsler
Hvordan gjenopprette et gammelt hjem på et budsjett
Bambusgulv og radiant varme
Informasjon om taktekking
Hva er Vinyl Gulv?
Hvordan kante tregulv
Stair Railing Building Ideas
Kubota Gravemaskin Spesifikasjoner