Hjemmelagede spiraltrapper

Hjemmelagede spiraltrapper 

Basic Spiral Staircase Design

For å gjøre din hjemmelagede spiraltrapp struktur strukturert, ta tid å velge materialet til din sentrale pol. Alle trappene dreier seg rundt denne polen, og polen vil sette den estetiske tonen for resten av trappen.

Stålpoler gir størst strukturell integritet og har de minste diametrene. Hvis du lager en trapp for et stramt rom, teller hver tomme. Vanligvis vil en stålpinne fra 2,5 tommer til 4 tommer i diameter gi mye styrke. Hvis du velger en tre senterpinne, anbefales en minimumsdiameter på 3,5 tommer til 6 tommer, avhengig av typen av tre.

Hvert trappstrinn vil bli montert på en sirkelring. Denne ringen vil glide over sentralpolen. Du kan sette inn sirkulære avstander over stangen mellom hver trapp for å gi hver trapp det avstanden det trenger fra de andre trappene Uansett hvilken avstands lengde du velger, må du sørge for å sette dem inn jevnlig, slik at trappene dine har en jevn, oppgradert kvalitet.

Trappene selv bør være av et materiale som utfyller eller samsvarer med de umiddelbare omgivelsene. du ønsker å ha dyrere skoger, du kan bygge din spireltrapp ut av stål og deretter legge inn spesiallagde stykker av tre på stålet. Trinnene bør også ha en lengde på minst 36 tommer for å gi tilstrekkelig støtte til de som klatrer trapper. Hvis trappene dine er også smal, klatrere kan bli desorienterte og falle.

Håndlister

Håndlengden på spiraltrappen er designelementet som gir deg størst mulig kreativitet. Du kan konstruere et rekkverk som støttes med vertikale bjelker fra hvert trinn og slutter på håndnivå. Eller du kan velge å konstruere mer av et hylsterlignende design for trappen din, med et lukket, maskeaktig materialefasthet til vertikale støttestråler fra trinnene. Du kan skjære trehåndsporene forsiktig ut, eller la dem være uklare. Du kan velge å forsegle i den nederste halvdelen av rekkverket og gips det. Den eneste begrensningen på håndlistersutformingen er å sørge for at håndlengden din er tilstrekkelig støttet, og ikke tyngre enn trappene som holder den opp. Ved å bygge en hjemmelaget vindeltrapp kan du matche de unike materialene i ditt hjem eller lage et design helt av din egen produksjon. Spiraltrapper, men tilsynelatende enkle i design, kan ta på seg en rekke estetiske utseende, avhengig av hvilke materialer som er valgt og hvordan håndlengden er konstruert.

Andre artikkelen

Generisk Garage Dører Installasjon
Slik opplader du et dødt håndverk 18 volt slitebatteri
Slik legger du viktorianske gulvfliser
Vinyl gjerde henvisninger
Egenskaper av betongblokker
Hvordan Finne Vegger I Dusj
Hvordan male en epoxy gulv
Montering av løvtreverk av eik
Hvordan Kommisjonen Bygging av en Metal Building
Slik bytter du fliser rundt en vask
Typer Lock Nuts
Slik bruker du sukker til å fjerne overflødig grout av keramisk flis
Slik legger du en Cement Board Tile Floor
DIY polerte gulvplater
DIY Solvarmeanlegg
Verktøy for Sheetrock
Wooden Vs. Vinyl Windows
Hva er betydningen av fotometri?
Hvordan lage en interiør dør plumb
Verktøy for å kutte gjengestang